Enkelt soveværelse opbevaring ideer

May 17

Enkelt soveværelse opbevaring ideer

Enkelt soveværelse lejligheder og boliger kan være hyggeligt, men de er som regel ringe oven på opbevaringsplads. Uden en ekstra soveværelse eller kontorlokaler, går i stå mange enkelt soveværelse beboelseslejlighed træffes beslutning om hvor man kan opbevare ekstra tøj, souvenirs og personlige genstande. Med nogle organisation og fantasi, men der er masser af storageløsninger til enkelt soveværelser.

Reoler

Hvis dit soveværelse er meget lille, kan der synes som om der ikke er meget plads for reoler, hvilket er hvor du kan få kreative. Bygge display hylder over headboard af sengen hvor du kan placere bøger, smykker kasser eller særlige keepsakes. Køre hylder langs øverst del af rummet, en lavere end loftet, til store kasser med sjældent slidte sko og tilbehør eller fotos og souvenirs, som du ikke behøver konstant adgang til fods. Du kan også bygge ekstra hylder i hjørner eller på væggen rummet omkring din seng eller soveværelse pejs.

Kabinetter

Selv hvis dit soveværelse er lille, kan du sikkert finde et sted at klemme i et skab eller oplagring enhed. Købe små, firkantede Natborde med døre på dem snarere og en åben tabel med ingen potentielle opbevaring. Placer en trunk eller brystet i slutningen af din seng for at gemme ekstra tæpper eller andre elementer. Hvis du har plads til en kommode eller garderobe, købe en med effektiv opbevaringsplads og bruge skuffe skillevægge at holde tingene organiseret og gøre mest muligt ud af din lagerplads.

Toiletter

At holde din garderobe, pænt organiseret vil gøre dit tøj nemmere at finde og vil maksimere din plads. Installere hylder i soveværelse closet at organisere sko, bælter og foldede varerne som sko og trøjer. Kurve tager op ekstra plads, men er også god til at holde tingene organiseret. Hvis du ikke har meget skabsplads i soveværelset men har rigelig gulvplads, hænge en glidende gardin i loftet et par fødder foran en væg, og installere en bøjle rack bag forhænget. Læg i nogle hylder og andre organisation hardware, og du vil have en stilfulde udseende interimistiske skab.

Bed

Din seng, selv kan bruges som et stykke af opbevaringsmøbler. Nogle møbelproducenter gøre hovedgærder, der hovedsageligt små reoler hvor du kan opbevare dine briller, bøger og andre nighttime elementer. Opbevaring muligheder findes også under sengen. Købe en seng med indbygget skuffer under madrassen eller en, der er høj nok til at stuve kasser og beholdere af tøj eller tæpper nedenunder. Hvis du vælger sidstnævnte, sætte en støv flæse på bunden af sengen for at skjule dine gemte poster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com