Hvordan man får chokolade pletter ud af en hvid skjorte

May 20

Chokolade er en af de mere vanskelige pletter at fjerne fra hvilken som helst overflade, herunder en hvid skjorte, på grund af mælkeprotein, der plette stof sammen med chokolade. Denne dobbelt-farvning handling har tendens til at modstå mere traditionelle udrensning metoder og kræver lidt mere kreativitet. Men med de rigtige ingredienser, kan du fjerne chokolade fra ethvert stof, herunder en hvid skjorte.

Instruktioner

•Tag som meget overskydende chokolade som du kan ved at skrabe det ud i stoffet. Forsøge at skrabe off overskydende uden at udvide størrelsen af pletten.

•Applicer et vaskeri pletfjerner, der er designet til prewash behandling af pletter. Følg vejledningen på beholderen at sikre, at du behandler pletten korrekt.

•Wash skjorte i varmt vand, sammen med klor blegemiddel. Check skjorte før din tør det. Hvis pletten er fortsat, vil varmen fra tørretumbleren sætte det, hvilket gør det sværere at fjerne. Hvis pletten ikke forsvinder, Følg procedurerne igen indtil det er gået.

Tips & advarsler

  • Hvis pletten ikke forsvinder, kan pletten behandles med rengøring løsning. Blød pletten med løsningen, lad det tørre, skyl det og derefter vaske skjorten igen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com