Hvordan til at identificere en lilla blomstrende træ

May 21

Hvordan til at identificere en lilla blomstrende træ

Lilla-blomstrende træer tilføje umådeligt til skønheden i et landskab. Mange sorter af træer producere lilla blomster. Hvis du ønsker at plante en, lære forskelle blandt dem, så du kan finde den bedste for jeres landskab. At identificere træer kan virke som en udfordrende opgave, men når du ved, hvad man skal kigge for du vil kunne identificere eventuelle lilla-blomstring træet.

Instruktioner

•Look på bladene af træet. Leaf analyse er en af de bedste måder at differentiere træarter. Undersøge et blad struktur, størrelse og kanter. Brug din gartneri encyklopædi eller en online database til at identificere den.

•Analyze blomsten. Blomst analyse er en utrolig nyttig metode til at identificere træer. Finde en sektion på lilla-blomstrende træer i din encyklopædi eller online database. Blomst kendetegn, der identificerer en slægt eller skelne en art fra en anden omfatter farve, bloom tid og struktur.

•Kontrollér ud barken af træet. Bark karakteristika kan indsnævre din søgning. Ser på Barkens farve, struktur og andre iøjnefaldende funktioner. For eksempel, ser bark, som om det kunne være let skrælles?

•Vurdere træets størrelse, form og baldakin struktur. Men ikke så markante som de kvaliteter, der er nævnt ovenfor, kan disse egenskaber bekræfte en identifikation eller yderligere hjælpe dig indsnævre din søgning. Huske på, at træer af samme art kan variere i størrelse efter klima, og at nogle træer se ud fuldvoksne, når de ikke.

•Indstil om træet bærer frugt eller nødder. Dette kan være en udfordring, fordi frugt og nødder normalt ikke vises på et træ, indtil blomsterne er begyndt at dø ud. Men hvis du bemærker frugt eller nødder på et træ, eller du husker at se dem under træ, disse oplysninger kan hjælpe dig gøre en positiv identifikation.

Tips & advarsler

  • Bruge et illustreret havebrugs leksikon. De fleste havecentre har dem på hånden til kundernes brug.
  • Hvis du ser en lilla-blomstrende træ, der endnu ikke har produceret blade, kan du identificere det ved hjælp af andre egenskaber. (Hvis det er tidligt i sæsonen og knopperne er små og kommer direkte fra grene uden tilstedeværelse af blade, træet er mest sandsynligt en Redbud (Judastræ sp.).

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com