Hvordan man laver en Garage salg, Løbeseddel

May 22

Garage salg er gode måder at tjene nogle ekstra penge ved at slippe af med varer omkring dit hus, som du ikke længere har brug for. En garage salg gør ikke arbejde, men hvis du ikke reklamere, og en af de måder at annoncere er ved at sætte en garage salg, Løbeseddel.

Instruktioner

Hvordan man laver en Garage salg, Løbeseddel

•Indstil en dato for din garage salg. Den dato, du har angivet for din garage salg er meget vigtigt. Generelt, en lørdag er den bedste dag til din garage salg, som de fleste mennesker ikke vil arbejde. Du kunne også have din garage salg på en søndag. Være parat til at begynde tidligt på dagen for din salg, som mange mennesker forsøger at komme til garage salg tidligt for at få de bedste tilbud.

•Sæt din adresse på din garage salg flyer, såvel som enhver retninger har brug at komme til dit hus. Hvis dit hus er svært at finde Sørg for at give eksplicitte retninger. Du kan også tilføje særprægede oplysninger såsom "Ved siden af huset med den gigantiske lilla kanin i forhaven".

•Listen hvilke varer du vil være sælger der vil være mest attraktiv for køberne. Købere kan finde møbler, babytøj og baby gear. Disse kan du gøre mere fremtrædende på din side samtidigt også notering alt andet du vil være sælger. Hvis for eksempel du har en stor mængde af retter ikke liste hver enkelt. I stedet bare liste "Dishware." Hvis du har specielle stykker som en antik, servering skål, derefter liste, separat.

• Giv priser for nogle elementer eller en vifte af priser samt med angivelse af om priserne er omsætningspapirer eller fast. Være parat til at forhandle på næsten alle dine emner, som de fleste mennesker, der deltager i din garage salg vil forventer at få et tilbud.

•Tilføj et par billeder til din flyer, hvis du kan, især af de elementer, du tror, de fleste mennesker vil være interesseret i. Du behøver ikke at tage et billede af hver vare, du vil være sælger; i stedet fokusere på to eller tre store billet eller antikke varer. Placere disse billeder i en fremtrædende position til at hjælpe med at henlede opmærksomheden på din flyer.

Tips & advarsler

  • Udbudt løbesedler på din hjørne købmand eller tankstation eller endda dit job.
  • Tjekke love i din by eller amt før placere løbesedler på lys indlæg eller tegn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com