Hvad er den bedste maskine til rengøring keramiske gulve?

May 22

Hvad er den bedste maskine til rengøring keramiske gulve?

Keramiske gulve præsentere to forskellige rengøringsopgaver. Fliser, selv skal holdes rene, og det gør fuger mellem dem. Enhver, der renser denne type gulv manuelt vil vide, af to, rengøring injektionsmørtel er langt den mest fysisk krævende job, der kræver brug af en lille skrubbe børste. Flise overflader, på den anden side kan være mopped med en opløsning af varmt vand og opvaskemiddel. De bedste maskiner til rengøring keramiske fliser etager kan bruges til at udføre begge opgaver.

Udvinding Cleaners

Nogle udvinding-type tæpper og hårde gulve rengøringsmidler er også velegnet til keramiske fliser overflader. Disse har renere en vedhæftet fil, anvendes i forbindelse med udvidelse slange, til at rengøre injektionsmørtel. Rengøringsmiddel, der er udleveret fra maskinens rensetank. Den vedhæftede fil spreder det på og scrubs injektionsmørtel, før renseren suger løsningen og løsnede snavs ind i dens inddrivelse tank. De vigtigste gulvrengøring hoved bruges til at rense keramiske fliser. Som med injektionsmørtel renere, dispenserer gulvrengøring hovedet rengøringsmiddel, derefter dens større pensler krat flise overflade. Det snavsede vand er derefter suget tilbage ind i maskinen.

Tør damp damprensere

Tør damp damprensere kan rense keramiske klinkegulve uden brug af kemikalier. En af de små runde børster er knyttet til en udvidelse tryllestav. Injektionsmørtel er derefter skrubbes. Når injektionsmørtel er ren, den lille børste er fjernet, og gulvet attchment bragt tilbage i position. En stor microfiber håndklæde eller klud er klippet til gulv rengøring hoved, og keramiske fliser overflader er damp mopped. Kombinationen af varme og fugt renser snavs fra fliser overflade, samt snavs løsnes under injektionsmørtel rengøring.

Damp mopper

Damp mopper arbejde på samme måde som canister damprensere. Men deres gulv rengøring hoveder er meget større, så de dækker flere af gulvet på et tidspunkt. Damp mopper kræver brug af speciel microfiber puder, designet til at passe den rengøring hoveder. For at rengøre keramisk flisegulv med en damp moppe, skal du en, der konverterer til en håndholdt damper. Dette tillader damper skal bruges sammen med den lille rund børste til rengøring af fuger.

Damp støvsugere

En ny type af damprenser, damp vakuum, gør keramiske gulv flise rengøring endnu lettere. Denne maskine kan bruges som en konventionel støvsuger, en damprenser, eller en kombination af to. Keramiske gulv flise injektionsmørtel renses ved hjælp af damp og den lille rund børste. Dog er penslen efterfulgt langs injektionsmørtel vakuums sprækkemundstykke, som straks fjerner alle snavs løsnes ved Damprensning. Maskinen kan også bruges til både suge ren og damp moppe keramiske fliser overflader.

Konklusioner

Hvis du vil rydde din keramiske fliser gulv i som miljøvenlige måde som muligt, gør en tør damp damp renere det uden brug af kemikalier. En tør damp damp vakuum er mest arbejdskraft-besparelsen af disse enheder, som det sugeledninger off snavs så snart det løsnes ved at dampen varme og fugt. Hvis du vil bruge kemikalier, så er et tæppe/hårdt gulv udvinding rengøring maskine med en vedhæftet fil til injektionsmørtel det bedste valg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com