Fordelene ved indvendige planter

May 24

Fordelene ved indvendige planter

Indvendige eller indendørs planter tilføjes meget mere indretning end bare casual dekoration. Fås i en række forskellige former, størrelser, farver, teksturer og former, planterne passe ind i ethvert hjem decor og tjene som humør smagsforstærkere, naturlige dekoration, stress reducerende og luftrensere. Imidlertid være opmærksomme på de enkelte voksende krav så de indvendige planter forbliver sund og spruce oppe plads med deres tilstedeværelse.

Æstetiske fordele

Den mest indlysende grund til at tilføje planter til det indvendige design er for deres æstetiske og dekorative fordele. Planter er smukke tilføjelser til pladsen, der tilføje instant personalisering og skabe en følelse af komfort. De bryde monotonien af en kontor eller hjem og tilføje naturlige farve til rummet. På grund af forskellige planter tilgængelige, kan indretningsarkitekter Vælg planter af en bestemt farve, der blander sig med temaet for rummet, eller Vælg en kontrastfarve til at danne en slående omdrejningspunkt, der skiller sig ud. Arrangere planter i dekorativ plante eller beholdere til at øge deres effekt.

Luft forurening reduktionsgear

Fælles indvendige planter ikke kun bruges til dekorative formål, men også hjælper med at kontrollere og reducere de stigende niveauer af indendørs luftforurening. BC Wolverton, en miljømæssig ingeniør på NASA, forelagt en rapport i September 1989 konkluderede at 10 almindelige indvendige planter, herunder bambus palm, engelsk vedbend, gerbera daisy og fred lily, reducere luft forureninger og rene indendørs luft. Forskning har fastslået, at de rødder og blade fjerne minut niveauer af giftige dampe, naturligt rense luften indendørs i boliger og bygninger. Planterne absorbere forurenende stoffer som benzen, formaldehyd og xylen, at gøre luften renere for beboerne.

Fysisk ubehag reduktionsgear

En undersøgelse foretaget af Virginia Lohr, en professor i havebrug, og Caroline Pearson-Mims, en tekniker, begge fra Washington State University, konkluderede, at indvendige planter reducere fysiske ubehag og deres tilstedeværelse hjælper folk med at tolerere kortvarig smerte. De udvidede forskning udført af en forsker ved University of Delaware i 1984, konkluderede at patienter inddrive fra kirurgi anvendes færre smertestillende medicin, hvis deres ventesale havde planter og udsigt over træerne i modsætning til almindelig murstensvægge. Smerter perception undersøgelse af Washington State University konkluderede, at frivillige placeret i et rum med planter kunne nedsænkes deres hænder i isvand for længere perioder end i et tomt rum.

Andre fordele

Indvendige planter løfte spiritus, reducere stress og tilføje et stænk af frisk farve til den indvendige miljø, som er beroligende og forfriskende. Den positive energi indvendige planter oprette er en integrerende del af Feng Shui teori om udsmykning, som fokuserer på brug af planter til at skabe en beroligende miljø inden for et hjem. Indvendige planter optager kuldioxid og frigiver ilt, forbedre luftkvaliteten i rummet. Ifølge University of Hawaii Extension, tilføje indvendige planter til et arbejdsområde øger produktiviteten, forbedrer medarbejdermoral og reducerer fravær.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com