Hvordan at vide, hvis kondensator til AC er dårlig?

August 26

Hvordan at vide, hvis kondensator til AC er dårlig?

Test kondensatoren i din klimaanlægget for fejl er en af de første ting du skal gøre, hvis og når det stopper i orden ordentligt. Som fan i systemet starter fra en hvile position, trækker den overdreven strøm før det plateauer når kører hastighed er nået. For at levere denne overdrevne nuværende efterspørgsel, er kondensatorer implementeret for at levere en ekstra ryk af strøm når det er nødvendigt. At vide, om kondensatoren fungerer korrekt, en hurtig diagnose er nødvendig.

Instruktioner

•Locate air conditionere blæser kondensator. Dette er normalt placeret i kredsløb mellem blæseren og strømforsyningen.

•Tilslut den sorte test føre fra digital kapacitans meter til den negative terminal af kondensator. Den negative terminal angives med et negativt symbol udskrives på sin bolig, eller er identificeret som den korteste af de to elektroder fremspringende fra kondensatoren.

•Tilslut den røde test føre fra digital kapacitans meter til den anden af de to terminaler på kondensatoren.

•Drej skiven på måleren til at blive den næste-højeste rating som den værdi, der er trykt på den kondensator boliger. For eksempel, hvis din kondensator havde 500uF trykt på det, og din meter har en indstilling for 200uF og 2000uF, du har brug for til at sætte sig på 2000uF for at få et præcist resultat.

•Læs skærm på digital kapacitans meter. Hvis værdien her er inden for 20 procent af den værdi, der er trykt på den kondensator boliger, fungerer kondensator korrekt; ellers, det er ikke og har brug for en udskiftning.

Tips & advarsler

  • Korrekt decharge kondensatorer før håndtering af dem; de kan potentielt gemmer betydelige mængder af afgift, bliver farlige.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com