Temperaturer for en Jade plante

November 5

Jade er ofte brugt som en tæt hæk i det sydlige Californien, undertiden nå 6 fod høje. Du kan vokse jade plante indendørs som en potteplante i kold-vinter placeringer, men anlægget tilpasser sig bedst i tørre og varme områder. De tykke blade og robust kufferter opbevare vand og beskytter planten fra tørke.

Typer

Crassula ovata eller Crassula argentea er sukkulenter oftest dyrkes i jorden eller i containere. Planterne har tykke grønne rundede pads, der sidder på robust gummiagtig stængler. Lige så glad som dværg planter i containere eller høje stout buske, jade planter tilpasser sig det rum, hvori de kan udvide. Store modne jade planter har stjerneformet hvide blomster, der dækker planter om vinteren. Crassula arborescens har sølvfarvede-grå puder, der er ringmærket med pink. Begge typer har åbninger eller spalteåbninger på undersiden af deres puder. Spalteåbningerne åbne om natten til at absorbere kuldioxid nødvendig for fotosyntese, når temperaturerne er lavere. Når dagslys ankommer, anlægget lukker spalteåbninger, isolere sig fra varme, men det har allerede den CO2, den har brug for at konvertere solens stråler til energi.

Vintertemperaturer

Crassula argentea arter af jade plante er en sukkulent, der hagler fra Sydafrika. Den trives i varme områder hvor både vintre og somre er milde. Modne haveplanter kan overleve lys frost, men langvarig temperaturer under frysepunktet vil dræbe anlægget. Potteplanter er mere sårbare over for kulde, så beskytte dem ved at bringe dem inde eller til en beskyttet placering, når temperaturen falder til under 40 grader Fahrenheit. Hold stueplanter fugtig men aldrig lade dem stå i vand.

Sommertemperaturer

Flammende varme sol kombineret med tørre betingelser kan forårsage jade planter til at visne. De modstå tørke godt, men når temperaturen stiger i 90s, de udtørre hurtigt. Give din udendørs planter med nogle overhead beskyttelse mod solen hvis det er muligt på varme sommerdage. Vandplanter i de tidlige morgentimer inden jorden varmes op, men lige nok til at støtte dem gennem tørkestress. Våde, fugtige forhold kombineret med varme temperaturer føre til rod og dæmme op for rot.

Formeringsmateriale

Ligesom mange andre sukkulenter, jade planter knækker let og udbrede godt fra stilke. Afbryde en stængel fra en plante og derefter sætte det vandret i skyggen. Efterlade opskæring sted indtil slutningen af stilken udvikler en tør afstumpede. Når hærdet, er din skæring klar til udplantning; placere den i grove, grynet jord og vand sparsomt indtil rødder udvikle i omkring tre uger, afhængig af betingelser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com