Sådan fjerner palmer med en motorsav

August 27

Skære ned en palme med en motorsav tager ikke stor dygtighed. Det tager dog planer om at sikre, at du ikke skader noget rundt om træet. Selv om blottet for grene, vokse palmetræer høj, så du har brug for et stort område for træet falder. Du kan være fristet til at skære træet i halvdelen af klatring en stige. Gør ikke dette. Klatring en stige med en motorsav er aldrig en god idé. Hvis dette er den eneste måde at skære træet ned, overlade det til en professionel, der har det rigtige udstyr til at få arbejdet gjort. Hvis du kan skære træet ned mens du står på jorden, du er i erhvervslivet og kan eliminere palm fra din værftet.

Instruktioner

•Undersøg hule træ og Bemærk den retning hvor det hælder. Palmetræer vokse opad men har en lille mager mod solen på det varmeste sted på himlen. Den bedste retning for træet falder er den retning, hvori det læner sig, men dette kan ikke altid være i den retning, der virker bedst i din givet område. Det er muligt at ændre retningen af efteråret. Hvis du har brug at ændre retning, vælge en side til venstre eller højre for magert.

•Klart en snavs sti ved at fjerne noget træet kunne skade i den retning, du ønsker det til at falde. Kontroller, at du tage hensyn til højspændingsledninger. Feltet vragdele skal være så længe palme er høj. Bestemme din plan for flugt, i tilfælde af, at træet ikke falde i den retning, du skal bruge den til. Sørg for at du har en klar vej væk fra træet i mindst tre forskellige retninger. Kontroller, at alle andre folk begrænses fra feltet vragdele under opskæringen.

•Klippe en 70-grad open-ansigt notch på træet med din motorsav på siden af træet står over for retningen du ønsker det til at falde. Apex af hakket skal gå ca 1/3rd i træet. Placer klip 2 fødder væk fra jorden.

•Klippe gennem bagsiden af palme med motorsav indtil du hører en stor mængde af indre revner. Du vil ikke skære helt igennem træet. Når du hører revner, tilbage fra træet, bruge din flugtvej og lade vægten af træstamme gøre resten af arbejdet. Da træet allerede læner sig i retning af den første snit, når stammen revner, vil træet falde mod at første snit.

Tips & advarsler

  • Hvis retningen palme falder er absolut afgørende, lægger to reb midt oppe i træet. Sørg for reb er længe nok til at beskytte reb indehavere. Reb huller trække reb efter andet skåret for træet falder i den rigtige retning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com