Hvordan til at designe en træ ovn skorsten

November 7

Brændeovne generere varme ved afbrænding af træ, hvilket betyder, at forbrændt dampe skal lufte yderside. Næsten alle hjem bruger en ny skorsten installation for at lufte disse dampe. Da den brændeovn er placeret midt i et hjem, kræver denne skorstenen ofte nogle troede og planlægning. De rette værktøjer, udstyr og ruten skal være veldefineret før installationen. At have en god forståelse af din brændeovn hardware vil gøre dette projekt meget lettere.

Instruktioner

•Draw en oversigt over dit værelse fra en side-view perspektiv på et stykke millimeterpapir. Brug blyant og måle hver dimension, herunder længde, bredde og højde i rummet med et målebånd. Måle udefra, hvis det er nødvendigt og drage de tilsvarende målinger på et stykke millimeterpapir. Brug forholdet mellem et kvadrat er lig med den ene fod.

• Størrelse rør til komfur ved at lokalisere den komfur krave mekanisme og tage dens diameter med målebåndet. Typiske komfur rør er otte inches lang, men kan være mindre eller større afhængigt af din enhed. Brug denne dimension af røret, når du designer din skorsten. Det gør processen nemmere som vedhæftede filer og adaptere er ikke nødvendigt.

•Plan ruten skorsten fra din brændeovn til ydersiden. Tag den mest direkte rute, der involverer de færreste nedskæringer gennem gulve og vægge, og færrest mulige bøjninger eller leddene. For eksempel, hvis du har en brændeovn i stuen, forsøge at dirigere rør gennem væggene, i stedet for op gennem gulvet den anden historie- og tag. Skorstenen rør vil lufte vandret ud af din væg. Dette kræver kun to 90 graders albue leddene, en på bagsiden af brændeovnen for den lodrette rør, og den anden i toppen af den lodrette rør går ud af hjemmet.

•Medtagelse alle nødvendige hardware og vedhæftede filer til skorsten i din tegning og gøre en list over materialerne nødvendig. Dette omfatter tag flanger, parenteser og tag hætter samt længden af røret og antallet af leddene behov. Dette hjælper i den endelige køber dine produkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com