DIY gårdhave lys

November 9

Gårdhave lys har aldrig været nemmere at installere. Uanset om du ønsker at lysne din udendørs plads eller bare ønsker at tilføje nogle ekstra lys af sikkerhedsmæssige årsager, er vælge og installere et system ganske enkel. Når du beslutter dig om slags system, du vil have, skal du bare ved, at den mest effektive måde at installere det.

Typer af lys

Der er mange gårdhave lys til at vælge imellem, herunder netspændingen og lav spænding. En 120-volt AC system kører på dit hjems elektriske levering og er bedst installeret af en erfaren elektriker. En lav spænding system bruger en transformer til at reducere hjemmets elektriske strøm til 12 volt. Disse systemer er sikrere at bruge, kræver mindre energi og kan installeres af boligejer.

Den nemmeste belysningsløsning er en sol-drevne belysningssystem. Systemerne kræver ingen ledninger og kan flyttes til et vilkårligt område i værftet uden besværet med ledninger. Hele dagen opkræver et solcelle panel på systemet et batteri. Om natten har batteriet nok afgift til at belyse værftet. Dette valg er ikke blot økonomisk, men miljøvenlig.

Udover spænding, tænke på lampe materiale. Mens der er mange billige belysningssystemer på markedet, vil disse systemer typisk være lavet af plastik. Mens de er overkommelige, holder ikke de under ekstreme vejrforhold. Overveje lamper lavet af high-end metaller som kobber, messing, bronze eller aluminium. Mens mere dyrt, vil de stå sin prøve af tid.

Installation af systemet

Installere en 120-volt AC system vil tage de mest planlægning. De fleste af denne planer vil være i layout af lys. Sørg for, at du er i stand til streng dit lys fra en stikkontakt og nå alle de steder du ønsker at belyse. Du skal muligvis mere end ét system.

Til at begynde, sæt transformeren i en GFCI-beskyttet stikkontakt. Nogle af disse transformers skal aktiveres manuelt til at belyse lys, mens andre kan placeres på timere eller bruge solceller.

Dernæst Tilslut ledningerne til transformeren. Køre ledninger gennem områderne på terrassen der skal belyse. Ledningerne kan lægge fladt på jorden eller kan være begravet i haver eller plantageejer kasser. Læs producentens anvisninger på hvordan hver ledning skal være korrekt tilsluttet til lampen. For de fleste lavspænding systemer skal du forbinde toppen af lampen til et spil base. Andre systemer kan være mere komplekse og kræver, at indsætte en wire i indehaveren af lampen.

Positionering

Den store ting om lavspændingssystemer er, at du har frihed til at sætte dem næsten overalt. Så længe ledningerne kan nå, kan du satse lysene ned i jorden eller hænge dem. Lamper kan bruges til at lyse op i veje, skabe stemning på terrassen eller belyse en favorit del af din terrasse.

Hvis du ønsker at fremvise et bestemt objekt, kan du bruge flere teknikker. Overveje at placere en lampe til at skinne opad. Dette vil fremhæve et foretrukne træ eller anlæg. Du kan også bruge denne teknik til at skabe skygger fra disse objekter. En anden mulighed belysning bag et træ eller objekt til at skabe silhuetter på terrassen. Bare bruge din fantasi til at gøre gårdhave belysning passer din unikke stil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com