Fejlfinding 8ft er fluorescerende lys, summende

November 9

Fejlfinding 8ft er fluorescerende lys, summende

Når en otte-fods lysstofrør armatur summende, kan den lyd det giver, har du tænker du er ved at blive invaderet af en sværm af bier. Hvad gør tingene værre er, nogle gange, det summende går ind og ud. Årsagen til denne irriterende brummen kan faktisk stamme fra et par forskellige problemer, herunder en dårlig jord, en dårlig socket, en dårlig lysstofrøret eller en dårlig ballast, som hver ikke er så vanskeligt at afhjælpe.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, at beføjelser den otte-fods fluorescerende lys armatur. Den summende støj bør straks stoppe når du finder den rigtige breaker. Anvendelse af blindskrift spænding tester til Sørg for, at linjen er slukket ved at trykke og holde testeren på knap og holde den tester tip op mod hver af stikkene. Hvis testeren bipper eller lyser, så spændingen stadig rejser gennem ledningerne.

I mange tilfælde kan du finde den rigtige breaker ved at læse diagrammet inkluderet i det elektriske panel. Men i fleste tilfælde, diagrammet er aldrig udfyldt korrekt. Derfor er det vigtigt at teste ledningerne før du rører nogen af dem.

•Tag dække objektivet hvis fluorescerende armaturet har en. De fleste otte-fods lysstofrør armaturer har ikke dække linser, men i tilfælde af at jeres gør, det er den hvide plastik cover, der beskytter lysstofrøret.

Dækslet kan holdes på plads af en endedæksel på hver side. Fjern skruen, der sikrer endedæksel i sted og dækslet kan glide lige ud. Vær omhyggelig med at holde en hånd på forsiden, som du fjerner endedæksel eller dækslet kan falde og splintre.

•Tag otte-fods røret ved at skubbe røret mod ét stik eller den anden. Soklerne er fjederbelastet, så når du skubber en side i, anden siden vil frigive, at lade den anden side af røret trækkes.

Sæt røret et sikkert sted, da de er ekstremt skør og kan bryde nemt.

•Drej på breaker igen. Hvis den summende lyd ikke returnerer, kan så røret har stået dårligt. Prøv at installere en ny tube for at se hvis armaturet forbliver rolige.

Hvis den summende returnerer uden røret installeret, slå breaker tilbage fra og fortsætte til næste trin.

•Fjern ballasten dækker fra den lampen. Med ballast dækslet fjernes, kan du se ballasten, ledninger og alle forbindelserne.

Ballast coveret ligger direkte bag glasset. Det er normalt holdes på plads med to skruer.

•Test ledninger inde med en røre spænding tester før du rører nogen af ledningerne. Tryk på knappen på testeren og røre spidsen af det til hver ledning for at sikre, at kredsløb er død. Hvis testeren bipper eller lyser, så er banen stadig levende. Prøv yderligere breakers, indtil du er sikker på du har den berigtige sig.

Kontrollere ballast for tegn på lækage. Hvis ballasten går dårligt, det vil ofte være ekstremt varme og utætte en sort, tjære-lignende stof. Hvis dette er tilfældet, ballast er dårlig og skal udskiftes.

•Stram skruen jordforbindelsen. I de fleste tilfælde skyldes en summende fluorescerende en løs jordforbindelsen. Hvis jordledningen ikke er forbundet med jorden skruen, Tilslut det nu ved at løsne skruen, indpakning jordledningen nedenunder skruehovedet og strammer skruen ned.

Jorden skruen er i nærheden af ballast og det vil være grøn i farven. I de fleste tilfælde har det ordet "Jorden" trykt ved siden af det, men ikke altid.

•Kontrollér forbindelser på sockets for at sikre de er stramme og sikre. Hvis en forbindelse er løs eller en socket er brudt, erstatte den. Ledningerne er tilsluttet stikkontakter via en komprimeringstype klip (normalt i toppen af soklen). Giv ledningerne et lys slæbebåd for at sikre de holdes sikkert på plads.

•Stram alle wire-stik og sørg for alle ledningerne og deres forbindelser er i god form og intet er tæret. Wire-stik er fundet, hvor én længde af wire er forbundet med et andet stykke ledning. De ligner små urtepotter og vil normalt være blå, gul, orange eller rød i farven afhængigt af størrelsen af stikket.

•Udskift dækslet ballast og re-installere den fluorescerende rør og objektiv dækning.

•Drej breaker tilbage på og lytte til summende. Hvis problemet var en dårlig jorden eller en dårlig forbindelse på en socket, skulle problemet være væk. Hvis problemet fortsætter, skal ballasten udskiftes.

Tips & advarsler

  • Altid teste din tester på et kredsløb, der jo arbejder før du afprøve kredsløbet du gonna arbejde på. Dette er at sikre, at testeren fungerer korrekt.
  • Fejlfinding en kredsløb ofte betyder, at du skal teste live ledninger. Hvis du er bange eller usikker på din evne til at arbejde med live elektricitet, ring venligst en elektriker til at udføre dette job.
  • Kun arbejde på et elektrisk kredsløb kun hvis du føler dig tryg i dine evner. Hvis du har nogen frygt, kan du hyre en kvalificeret elektriker til at udføre denne opgave.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com