Simpson Dura udluftningsanordning rør skal være forseglet?

November 9

Simpson Dura-Vent fremstiller flere typer af aftræksrør i henhold til lov om forskellige typer af varmeanlæg. Nogle af systemerne er pellet ovne, brændeovne pejse og gasforbrugende apparater.

Direkte aftræk

Direkte aftræk systemer lavet af Simpson Dura-Vent er designet til brug med direkte aftræk komfurer, ovne og pejse. Denne virksomhed direkte aftræk systemer er laser svejset og ikke kræver pakninger eller fugemasse.

Rør

Simpson Dura-Vent rør har en fuldt unitized Drejelås konstruktion. Anvendelsen af fugemasser er valgfrit, medmindre angives af apparatets producent. Dura-vent rør kommer i flere længder til at give dig den længde du har brug for. Alle stykker Drejelås sammen til at danne en tæt forsegling.

Fugemasser

Selvom fugemasse til Dura-udluftningsanordning pipe stykker ikke er normalt nødvendige, kan fugemasser for andre dele være påkrævet. Anker plader kræver en ikke-hærdende og høj temperatur fugemasse normeret til minimum 1000 grader fahrenheit. Den samme fugemasse kan bruges til at blinke. Seal den op ad bakke del og to sider af den blinkende, forlader bunden tætnet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com