Arizonas ørken landskab idéer

November 10

Arizonas ørken landskab idéer

Arizona landskaber har mere end blot klipper og sand. Staten Arizona er store ørken, fyldt med hundredvis af forskellige typer af planter, der omfatter blomstrende buske, træer og kaktusser. Planter findes i naturen er ofte transplanteres ind yards til at oprette en sydvest ørken tema.

Træer

Mange træer i Arizona er tørke-resistent, fordi de har tilpasset sig tørrere klima. Arizona Palo Verde er en fantastisk træ, der producerer lyse gule blomstrer i foråret og sommeren måneder. Palo Verde har også en grøn kuffert og interessant, blæsende form.

Citrus træer vokser også godt i Arizona. Vælg fra citron, lime eller grapefrugt træer. Andre gode valg er ørken Willow og palm træer. Plante træer langs jeres indhegne eller i forskellige steder i hele din værftet.

Cactus planter

Udvælgelsen af kaktus planter i Arizona er meget store, med bogstaveligt talt hundredvis af arter at vælge imellem. Hvis du kan lide en mindre kaktus, vælge Boldformet Mickey Mouse eller Fuzzy bamsen, som ser ligesom pels på en tøjdyr Bjørn. Men vær forsigtig, fordi denne kaktus er lige så skarp som sine fætre og kusiner. Blomster blomstre på toppen saguaro kaktus i løbet af foråret, og disse store kaktus kan overstige højden på dit hus.

Hvis du beslutter at medtage kaktus i din værftet, skal du vælge tre forskellige arter i stedet for at fylde din yard med disse stikkende planter. En attraktiv ørkenlandskab har den helt rigtige mængde af græs, kaktus og andre blomsterplanter. Plante en stor saguaro kaktus midt i din forreste eller baghave og omgiver det med din yndlings blomster.

Damme

Oprette en dam i hjørnet af din værftet, og omgiver det med farverige sten fra Arizona. Ser for store sten på din lokale forbedring butik eller plante børnehave. Plante blomster langs en vandresti fører op til din dam. Blomster, der vokser godt i Arizona er ørken lily, Arizona valmuer, den uldne daisy og ørken mælkebøtte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com