Nemme måder at Strip kobbertråd

November 14

Kobbertråd er fundet inde i den ydre beklædning af elektriske kabler, med jorden wire venstre nøgne og andre ledninger er omfattet af forskellige farver af plast. Selvom der findes mange forskellige sporvidder (tykkelser) af kobbertråd, 12/2 og 14/2 er den mest almindelige størrelse af kabler anvendes til husholdningsbrug elinstallation. Stripning af kobbertråd kræver værktøjer findes i mest husstand DIY værktøjskasser.

Skære elektrisk kabel

Markere den elektriske kabel til den ønskede længde, skærer det igennem i mark med et par bidetang.

Fjerne ydre beklædningen

Køre spidsen af et hjælpeprogram kniv langs midten af kablets ydre beklædningen. Trække ud beklædningen til at afsløre den nøgne jordledningen og belagt ledninger inde.

Wire Stripper

Tag den nøgne jordledningen og læg den til side. Sted, en plastik-belagt ledninger 2 inches fra sin afslutning i passende slot på én kæbe af en wire stripper--den stripper jaws har forskellige størrelse slots langs deres længde til at rumme forskellige gauge ledninger.

Strip Wire

Klem den stripper håndtag til at skære igennem den ledning plast belægning. Med håndtagene lukket, skubbe wire stripper i slutningen af wiren til at fjerne afsnittet 2-tommer i plast belægning. Gentag denne proces og fratage hele wiren 2 inches ad gangen. Fratage andre beklædt ledningerne på samme måde.

Utility Knife

Alternativt, presse den hjælpeprogram kniv mod den plastbelagte kabel med en 45-graders vinkel, 2 inches fra wirens ende. Skub forsigtigt klingen slutningen ledning hen til krænge af den plast belægning. Drej kablet rundt for at gentage processen og fjerne plastik fra wire's anden side. Fjern Plastbeklædningen fra wire i 2-tommer længder, indtil hele ledningen er nøgne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com