Sådan monteres en udendørs lys armatur

November 14

Sådan monteres en udendørs lys armatur

Det er så vigtigt at have lys udenfor hus som inde. Det giver dig sikkerhed for at se hvad der sker når du hører en underlig lyd, og sikkerhed for at kunne finde din vej rundt når du kommer hjem sent om natten. Det giver også atmosfære og et højdepunkt for din have eller springvand. Det er ikke meget vanskeligere at installere en lys udendørs end det er at installere en indendørs, men alle de elektriske forbindelser skal være vandtæt. Hvis du skal køre kabler, skal de blive begravet under jorden.

Instruktioner

•Installer en switch boks på en indervæg for din lys. Mens det kan være hvor som helst, er det bedst at placere det i nærheden af en dør eller et vindue, så du kan se lysene gå, når du tænder det for at kontrollere, at de arbejder. Skitsere bagsiden af en remodeling elektrisk boks på væggen i samme højde som de andre afbrydere i dit hus med en blyant, derefter skæres omkring konturen med en gipsvæg sav. Placer boksen i hullet, så drej skruerne med en stjerneskruetrækker til at tilslutte ankre bag boksen til drywall. Stram skruerne for at holde feltet sikkert.

•Installer en elektrisk boks. Hvis det gonna være på den side af huset, markere omridset af boksen på sidespor, bore et 1/2-inch hul og skære skitse med en stiksav, så du kan installere en forsænket boks. Du kan også installere en vandtæt overflade mount boks på siden af huset. Hvis du vælger denne metode, bore et 1/2-inch hul i siden af huset til kablet og skrue boksen til sidespor, så den er centreret på hullet.

•Drill et hul på sidespor nær jorden, hvis du planlægger at montere lys en afstand fra huset. Installere en 90-graders adgang montering ved at skrue dækslet til montering, indsætte det i hul og skrue den til sidespor. Installere en vandtæt overflade mount elektrisk boks på en sikker overflade på placeringen af lyset.

•Draw strøm til lys kredsløbet fra en nærliggende stikkontakt. Sluk for strømmen til outlet, derefter remover dækslet med en skruetrækker og skru afgangen fra det elektriske felt. Køre en længde af type NM kabel, normeret til indendørsbrug, mellem forretningen og switchen.

•Strip beklædningen fra wire med en hobbykniv, så strip enderne af de sorte og hvide ledninger med en wire stripper. Løsn de to nederste terminaler på stikkontakten og vind den sorte ledning omkring messing, en, hvidere wiren omkring den sølv en, og den nøgne wire omkring den grønne ene. Spænd møtrikkerne, skrue outlet tilbage til boksen og udskifte coveret.

•Køre den en længde af elektrisk kabel fra switchen til det lys armatur. Brug type NM kabel, hvis boksen elektriske er installeret på siden af huset. Træk ledningen gennem bagsiden af boksen elektriske giver dig omkring 8 inches af slæk til at foretage tilslutninger.

•Installer type UF kabel, normeret til brug udendørs, hvis boksen er monteret en afstand fra huset. Trække ledningen ud af væggen gennem adgang til montering, så fodre den tilbage i 90-graders benet af montering og ned i en 18-tommer grøft, der går til stativ mount. Opfyldning renden og køre kabel op til armaturet, hæfte det på plads med wire hæfteklammer.

•Løsn og Fjern et af stikkene i bunden af boksen og skrue en vandtæt klemme ind i hullet med slip-lås tænger. Feed kablet gennem klemmen, giver dig omkring 8 inches af slæk. Stramme klemme skruen med en skruetrækker.

•Strip ledninger på boksen switch derefter Tilslut den sorte ledning kommer fra stikkontakten til parameteren top terminal, og den kommer frem til bunden terminal. Drej de hvide ledninger sammen og skrue på en wire cap. Twist nøgne ledningerne sammen, forlader i slutningen af en længere end de andre. Vind den lange ledning rundt grønt stel skruen og spænd den. Skrue switch boks og skrue på forsiden.

•Strip ledninger i boksen lys armatur. Passer gummipakning, der fulgte med den udvendige lys armatur omkring det elektriske felt og derefter twist den sorte ledning fra lys sammen med den sorte ledning fra switch og skrue på en wire cap. Gør det samme med de hvide ledninger og nøgne ledninger, men du kan efterlade de nøgne ledninger reducerede. Montere armaturet til boksen, ved hjælp af adapterpladen, der fulgte med stativ, hvis der er én.

•Drej på magt til kredsløb og test af lys.

Tips & advarsler

  • Check din lokale koder, før du kører ledninger under jorden. Nogle steder skal du bruge typen TW kabel indkapslet i plast conduit.
  • Du skal bruge 12-gauge elektrisk kabel wire dit lys, men hvis stikkontakten er allerede forbundet med 14-gauge kabel, bruge størrelse kablet til dit lys. Elektriske koder forbyde ændre wire størrelse i et kredsløb.
  • Kontroller, at kredsløbet hvorfra du tegner magt ikke vil blive overbelastet ved tilsætning af lyset.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com