Rodsystemet af tønde kaktus

September 5

Rodsystemet af tønde kaktus

Tønde kaktus (Ferocactus cylindraceus, Ferocactus wislizenii) vokse 3 til 5 fod høj med lang, 2 tommer pigge, der dækker dem alle over. Pigge har normalt en lille krumning på tips. Tønde cactus producerer blomster og frugter, som bliver spist af vilde dyr. Tønde cactus vokser indfødte i Mojave og Sonora ørkener. Ligesom andre typer af kaktus, tønde kaktus trives på meget lidt vand, men lige andre planter, det udvikler en rodsystemet for at få væske fra jorden.

Karakteristika

Tønde cactus identificeres af to videnskabelige navne og flere fælles navne, herunder fishhook tønde kaktus. På grund af krumning af pigge, kan de bruges som fishhooks. Andre navne for kaktus omfatter candy tønde kaktus og Arizona tønde kaktus. Navnet er givet til cactus til at beskrive sin figur: kort, squat og runde, ligesom en trætønde. Blomsterne er gule og orange, når de blomstrer om sommeren. Tønde kaktus har ikke nogen øvre grene eller stammer, men under overfladen af den jord, hvor de vokser de udvikle en lille, omfattende rodsystem.

Dyrkning

Tønde cactus vil vokse støt, men langsomt, under de rette betingelser. Plante tønde kaktus i løs, veldrænet jord på et websted, hvor det vil modtage fuld sollys. Hvis kaktus er plantet korrekt, rødderne vil vokse sundere og hurtigere. Give kaktus vand to gange om måneden for at tilskynde rødder til at vokse. Tønde cactus vokser meget lavvandet rødder, men det vokser en masse af dem. En omfattende rodsystem holder kaktus sund og hjælper det lever længere; Det kan leve så længe 130 år. Tønde kaktus er koldt hårdfør til 10 grader Fahrenheit.

Rødder

Rødderne af tønde cactus vokse lidt længere end en tomme i jorden. I nogle tilfælde kaktus kan også vokse en central, forankring rod, som vokser op til 8 inches dyb ned i jorden. Rodsystemet af tønde kaktus er omfattende. Under anlægget, kan der være snesevis eller hundredvis af små rødder, der næppe nå i jorden. Cactus trækker fugt gennem sine rødder og kan opbevare vand i mange år før du bruger det hele.

Problemer

Root rot er en af de få problemer, der slår tønden kaktus. Root rot opstår, når jorden er for fugtigt, som kan ske når dræning er dårlig. Når root rot opstår, kan kaktus have problemer med tegning og forarbejdning af fugt, det skal overleve. Tønde kaktus trives med lidt vand, men kaktus vil til sidst dø hvis det har ingen måde at tage i vandet det behov så sparsomt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com