Sådan køber du en overtagne Mobile Home

September 7

Køb en overtagne Mobilhome, især i Florida, Arizona eller andre solskin stater, der har betydelige populationer af pensionering samfund, er ofte billigere end at købe en site-bygget hjem på en afskærmning salg. Du stadig nødt til at gøre nogle forskning inden du indsender et tilbud og få en klar forståelse, hvis du vil også ejer et stykke jord omkring traileren og/eller har mulighed for at flytte strukturen andetsteds efter købet.

Instruktioner

•Locate området hvor du ønsker autocamper til at være. Hvis autocamper er en vinter eller fritidshus, lokalisere dens nærhed til stranden, golfbaner, shopping-center eller andre attraktioner. Hvis det er et permanent hjem, skal du også sikre adgang til hovedvejene, sundhedspleje centre, skoler og andre institutioner. Kør rundt i Fællesskabet eller samfund du overvejer og få en fornemmelse, hvis stedet er rigtige for dig.

•Kontrollér lokale aviser for afskærmning auktion meddelelser for dette samfund. Kontakt county degnen eller kasserers kontor og Spørg, hvis deres næste "sheriff's" tvangsauktion (på grund af ubetalte ejendomsskatter) omfatter enhver mobilhomes. Kontaktområde produceret hjem forhandlere og lokale realtors. Stop på lederens kontor eller mobilhome pensionering samfund parker. Alle med en interesse i fast ejendom eller ejendomsskatter kan pege dig i den rigtige retning.

•Se ejendom du er interesseret i før salg. Henhold til J & M hjem (Reference 1, http://www.jandmhomes.com/mobile-homes/searching-for-repossessed-mobile-homes/
) er det klogt at kontakte ejeren før den planlagte auktion dato og, om muligt tage et kig inde i det mobile hjemmet og gøre dit tilbud. Ejeren bør tillades at indvinde ejendom helt frem til datoen for auktion, så i løbet af denne tidsramme de også har evnen til at gøre forretninger med en privat køber. Sikre du er klar på om køb omfatter arealer omkring mobile hjem, og om der er nogen ventende kontrakter med en anden enhed, der kræver at mobilhome forbliver på sit nuværende parcel.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at gøre køb på en auktion, bringe penge for en krævede udbetaling samt dokumentation for finansiering, balance af køb betales inden for en aftalt periode. Henhold til (Reference 1) J & M hjem, kan tidsperiode for at betale det fulde beløb være mellem 10 og 30 dage.
  • Vær forsigtig med salg, der ikke tillade købere at se tilgængelige egenskaber på forhånd. De sidste beboere i en ejendom kan miste interesse i at bevare deres hjem, hvis de ved de vil blive smidt ud snart.
  • Når du køber ejendom på en county sheriff's auktion, få en fuld forståelse af, hvad du køber. Ved at betale tilbage skyldige på en ejendom skatter, du får rettigheder til at erhverve en ejendom, men du kan stadig være ansvarlig for andre fordringer på parcellen, herunder et banklån.
  • Sikre at du har fjernet alt med den afskærmende bank, uanset om du går gennem en auktion eller et andet sted. Du ønsker ikke papirarbejde mix-ups skaber en besvær for dig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com