Hvordan til at gøre banan træer trives i huset

November 20

Banan træer er hjemmehørende på tropiske og i nærheden af aktuelle områder og vokse hurtigt med omfattende frugtproduktion. Hvis du bor i et område, der har kolde vintre, kan du vokse en banan plante indendørs i en stor container. Med de rette betingelser kan du endda erfaring frugt sæt på container-vokset banan træ. En banan træ dyrkes indendørs kræver regelmæssig opmærksomhed til at blomstre, men den ekstra indsats er umagen værd at tilføje et strejf af troperne til et indendørs rum.

Instruktioner

•Vælg en banan plante fra et lokalt eller online planteskole. Spørge, om det er en frugt-producerer træ eller en prydplante og vælge i overensstemmelse hermed. Hvis du er i et område under USA 's landbrugsministerium plante hårdførhed zone 8, købe en kold hårdfør sort som "Is." Dværg former er bedst til små rum.

•Plant banan træ i en stor, høj beholder til at give plads til rodsystemet udvikling. Jorden skal være veldrænet og lidt surt for banan træet til at blomstre indendørs.

•Locate banan plante i et solrigt område. Bananer har brug for fuld sol; 12 timer pr. dag er optimal. For en blomstrende, indendørs banan plante, give supplerende overhead belysning, som en dobbelt fluorescerende lys armatur i lokaler, hvor 12 timer dagligt ikke er muligt.

•Når stærkt at gøre indendørs bananer blomstre. En 8-10-8 NPK, vandopløselig gødning er velegnet. Befrugte månedligt og oftere, hvis det er nødvendigt. En dybt grønne blade farve angiver banan plante er at få nok gødning.

•Practice god vanding vaner med container-vokset banan træ. Rødder i bunden af beholderen er plantedel behov for vand. For meget vand kan forårsage root rot og skabe stress. For lidt vand gør det muligt for rødder til at tørre ud, forårsager stress. Jorden skal have passende afløb med en underkop nedenunder der kan tømmes for at gøre planten trives. Jorden skal være godt afdrypning men bevarer fugten. Vandet når jorden er tør et par inches, afhængigt af højde af beholderen.

Tips & advarsler

  • Flytte anlægget banan udenfor, når temperaturerne er konsekvent over 65 grader Fahrenheit. Acclimate træ til udendørs gradvist ved at placere i en delvist overdækket område, langsomt øge mængden af sollys til anlægget.
  • Fjerne rodskud, der vokser fra bunden af anlægget; disse tage værdifulde næringsstoffer fra banan plante.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com