Hvordan man opbygger en Cinderblock grill

November 22

Opbygge en cinderblock Grill i baghaven tjener flere formål. Du kan indstille det op til at bruge med en grill eller spyt, eller som en brand pit til stegning skumfiduser og bare underholdende rundt om bålet. Du kan bruge nøgne cinderblock for grillen, for en længerevarende pit bør du linje det med firebrick. Firebrick er varmebestandigt og knæk ikke når udsættes for ild og varme fra gløderne.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af pit på jorden. Bruge mærkning maling til at markere de udvendige linjer af pit. Grave jorden ud til 4 inches dyb med skovl. Niveau jorden med rake. Sprede en tomme af grus i bunden af pit, sikre grus er niveau ved håndspålæggelsen grus i 2 af 4-tommer bestyrelsen og derefter lægge niveauet på brættet. Flytte grus med rake som nødvendige for at gøre sikker på grus base er niveau fra side til side, front til tilbage og diagonalt.

•Line grus gulvet med cinderblocks lagt på deres sider. Sat i cinderblocks så tæt sammen som muligt. Hvis blokkene ikke passer sammen, flytte grus rundt, således at blokke passer sammen (de skal passe hvis grus er perfekt niveau).

•Measure 8 inches i fra yderkanten af gulvet base på siderne og bagsiden af pit. Tegn en streg langs den måling, ved hjælp af en lige kant.

•Mix en pose af cement ifølge producentens anvisninger. Spredning en 1-tommer lag af blandet cement 16 inches lang langs grænsen mellem 8-tommer du bare markeret. Passe den første blok (huller op) på den nederste række af væggen. Sprede cement på slutningen af blokken og på de næste 16 inches langs gulvet. Placer den næste klods på linje. Bruge butt af murske for at trykke blokken ind den første blok. Tryk på begge blokke, indtil de er niveau (vandret). Fortsæt ned langs siden, omkring tilbage, og sikkerhedskopiere den modsatte side til at gøre det første kursus.

•Opret det andet kursus på samme måde som det første kursus, bortset fra start med en halv blok, således at det andet kursus er forskudt over det første kursus. Hvis du ønsker en højere ildgruben, gøre en tredje kursus, men start tredje kursus med en fuld blok så at du overholder de skiftende mønster. Tillad cement til tørre efter fabrikantens anvisninger eller i mindst 24 timer.

•Mix en anden pose af cement ifølge producentens anvisninger. Spredt sig 1 tomme af cement over en lille del af gulvet, startende fra bagvæggen. Angiv en af de ildfaste sten til cement. Trykke det ned med håndtaget af murske. Sørg for det niveau, ved hjælp af niveauet. Sprede 1/2-inch cement på slutningen af blokken. Angiv den næste klods på plads. Tryk på i slutningen af det i, således at det passer jævnt mod den første blok. Tryk på toppen af blokken, således at det er niveau (vandret). Tjek det med niveauet. Fortsætte med at arbejde på denne måde indtil hele gulvet i pit er dækket med firebrick.

•Line væggene i grillen pit med firebrick på samme måde, arbejder fra bunden op. Placer de ildfaste sten, så bunden er mod væggen, og længden af mursten er vandret. Du kan vælge at forskyde mursten eller ej. Tillad cement til tørre i mindst 48 timer før du bruger grill pit.

•Indstil stål stillinger i hullerne i cinderblocks nær midten af grill pit. Hæld 6 inches af grus ind i hullet for at holde stangen oprejst. Du kan også bruge knækkede fliser eller andre små sten. Fyld hullet med hurtig-hærdende cement, så hæld nok vand i hullet til at fugte cementen grundigt. Hvis nogen "cement vand" lækager i grillen pit, skyl det. Svejse et lille stykke af U-kanal til stillinger i højden du vil spytte. Lægge spytte på tværs af grill pit.

•Sæt grill over toppen af væggene. Marker kanterne af grill langs cinderblocks. Fjerne grillen, så cement brand mursten eller andre dekorative mursten langs varemærkerne. Dette bygger en "læbe", således at grillen kan ikke flytte, plus skjuler hullerne i cinderblocks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com