Hvad kan bruges til at slippe af med vandlinjen i en toiletkumme?

September 12

Hvad kan bruges til at slippe af med vandlinjen i en toiletkumme?

Toilet skåle udvikle en linje fra vandet sidder i skålen. Denne linie vises hvid, gul, brun eller orange. Denne plet kommer fra hårdt vand, urin eller rust. Forhindre pletter ved at behandle din vand for at sikre, at det ikke indeholder overskydende mineraler som jern, magnesium og calcium. Ren toilet ofte for at forhindre vand linje ring fra at vende tilbage.

Hvid eddike

Hvid eddike er naturlig desinfektionsmiddel der anvendes til at fjerne bakterier og andre forurenende stoffer fra dit toilet. Det er også en mild syre, der fjerner hårdt vand og rust pletter. Hvis du vil bruge det, dræne toilettet ved ombøjning ned af vandet og skylle det indtil toiletkummen er tom. Nyd rene klude eller papirservietter i hvid eddike og lægge dem over linjen ring. Lad dem sidde i flere timer. Resoak klude eller papirservietter efter behov hvis de tørre ud. Fjerne dem efter flere timer og krat pletten væk.

Toiletbørste

Toiletbørster har lange håndtag, og afrundet skrubbe hoveder, der giver dig mulighed at nå dybt inde i toiletkummen uden at få dine hænder beskidte. Blot bruge toilettet pensel og vand til at skrubbe væk lys pletter. Brug hvid eddike før skrubbe væk hårdere pletter såsom rust. Skylle toilettet til at skylle. Også skylle dit Toiletbørste med klart vand efter hver brug for at forhindre lugt.

Pimpsten

Pimpsten er alternativer til toiletbørster. De har også større skrubbe magt og mere fjerne effektivt vanskelige pletter som ligger i rust. Hvis du vil bruge det, våd pimpsten helt. Dette Blødgør det nok til at forhindre ridser til toiletkummen. Holde pimpsten sten våd når du arbejder. Krat det over pletten, indtil det er gået. Bruge en rengøring pimpsten og vælge en, der har et håndtag for lettere adgang i toiletkummen.

Citrus drik

Sure rengøringsmidler fjerne kalk skala, hårdt vand og rust pletter. De arbejder også for at fjerne urin pletter. Pulveriseret citrus drinks er sure og de danner en lidt slibende pulver, der arbejder for at fjerne disse pletter. Hvis du vil bruge det, dræne toiletkummen. Drys pulveriserede drikke over vandlinjen pletten og lad det sidde i mindst en time. Krat det pulveriserede drikke i pletten, indtil det er gået. Tænd for vandet igen og skylle toilettet, indtil det er skylles ren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com