Hvordan man programmerer en Midland NOAA Radio

September 12

Hvordan man programmerer en Midland NOAA Radio

NOAA radio kan hjælpe med at holde dig sikker i hårdt vejr. Selvom National Oceanic and Atmospheric Administration ikke støtter et bestemt mærke, Midland WR-100 vejr radio modtager NOAA udsendelser og er nem at betjene, overkommelige og bredt tilgængelige. Program radio korrekt for at sikre, at du har tid til at søge ly under en tornado eller andre nødsituationer.

Instruktioner

•Indstil op i radioen. Installere tre AA batterier i rum på undersiden af radio til at holde det kører under strømafbrydelser. Passer i radioen til en stikkontakt, tænde for strømmen og udvide antennen.

•Indstil uret. Midland radio er også et vækkeur. Tryk "Menu" og op pileknappen, indtil ordet "Tid" vises på displayet på toppen af radioen. Tryk på "Select". Tryk på pil op for at ændre timen og den højre pileknap for at gemme indstillingen time. Indstille minutterne ved hjælp af de samme to pileknapperne og tryk på "Vælg."

•Indstil søvn alarm. Tryk på pil op, indtil "Alarm" vises. Tryk på "Select". Tryk på pil op for at slå alarm og tryk på "Vælg." Sæt alarmtidspunktet med pil op og højre pileknapper, på samme måde du indstille uret og tryk på "Vælg."

•Program 24/7 NOAA vejr kanal for dit område. Tryk på pil op, indtil "Kanal" vises. Tryk på "Select". Tryk på pil op for at rulle gennem kanalerne, indtil du hører den stærkeste udsendelse og tryk på "Vælg."

•Program radio at advare dig om vejret ure og advarsler i din county. Du skal indtaste din county sekscifrede NOAA samme kode, (forkortelse for specifikke område kodning af meddelelser). Tryk på pil op, indtil "Samme sæt" vises. Tryk på "Select". Tryk på pil op, indtil "Enkelt" vises, og tryk på "Vælg." SAMME 01 vises. Tryk på "Vælg" igen, og seks rum vises for dig at indtaste koden county. Tryk på pil op for at vælge det første ciffer, og den højre pil for at redde cifferet og indtaste næste. Gentag, indtil du har indtastet alle seks cifre. Tryk på "Select".

Du kan indtaste flere regionskoder, vælge "Flere." Efter hver kode, skal du trykke på Select, så pil op for at indtaste den næste kode. Når du er færdig med at indtaste koderne, skal du trykke på "Menu" for at vende tilbage til programmering hovedmenuen. "Nogen" er standardindstillingen og vil afhente nogen county inden for radio's sortiment.

•Vælg hvordan radioen vil informere dig om vejr indberetninger. Tryk på pil op, indtil "Alt Type" vises. Tryk på "Select". Tryk på pil op for at finde indstillingen alarm du foretrækker: "Tone", "Vis" eller "Voice." Tryk på "Vælg", og tryk "Menu" for at afslutte menuen programming. Når uvejr er i dit område og du høre en advarselstone, skal du trykke på "Vejr/Snooze" at lytte til beskeden. Tryk på den samme knap for at høre vejrudsigter og betingelser; Tryk igen for at stoppe at lytte.

Tips & advarsler

  • Tryk gentagne gange på "Menu" for at starte forfra mens programmering i radioen.
  • Holde afbryderen på når du ikke lytter til radio så du vil modtage påmindelser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com