Hvordan man Wire en Duplex Outlet

November 25

Den duplex outlet (to 120V stikkontakter, ene over den anden) er en af de almindeligste typer af stikkontakt konfigurationer. Hvis du er remodeling, tilføje en tilføjelse eller fastholde dit hjem, er at vide hvordan man wire en duplex outlet ordentligt en vigtig færdighed at have i dit repertoire.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløb på boksen breaker. Hvis ikke du er helt sikker på, om hvilke kredsløb leverer strøm til kredsløbet, slukke for den vigtigste afbryderen.

•Strip ledninger, der vil være forbundet til stikkontakten. De ledninger, der fører til forretningen vil har sorte og hvide ledninger i kablet--strip isolering tilbage 3/4 af en tomme til at udsætte den nøgne wire. Hvis din stikkontakt er på enden af et kredsløb, vil du have ét kabel fører til det. Hvis stikkontakten er en del af et større kredsløb, vil du have ét kabel fører til det, og en anden fører til den næste outlet

•Tilslut den nøgne bly af den sorte ledning til messing-farvet skruen på siden af forretningen. Tilslut den sorte ledning går til den næste outlet (om nødvendigt) til andre skruen. På anden siden af forretningen, slut den hvide ledning til sølv skruen, og den hvide ledning fører til den næste outlet (om nødvendigt) til andre sølv skruen.

•Monter outlet i boksen bande (væg boks), ved hjælp af skruehullerne på fanerne øverst i stikkontakten. Dække med en outlet plade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com