Sådan Beskær en brude Spirea

November 25

Sådan Beskær en brude Spirea

Brude krans spirea bush er fyldt med et netværk af tjavsede kviste og grene. Buskene kan nå højder og bredder af flere fødder hvis tilbage til at vokse frit. Grenene bue opad fra midt i bushen. Buskads er fyldt med klynger af små hvide blomster i det tidlige forår. Det er vigtigt at beskære brude krans spirea bush at holde væksten under kontrol og slippe busk af døde grene.

Instruktioner

•Flyt grene af bush til at få en bedre udsigt over centrum af brude krans busk efter alle blomster er færdig med blomstrende. Hver klynge vil have en gul-brun farve. Tjekke for døde og knækkede grene i bushen.

•Klippe væk hver klynge af døde blomster med sakse. Snip hele spidsen af grenen til at fjerne det komplette sæt af døde blomster. Denne oprydning skal gøres hvert forår for at tillade plante at fodre på næringsstofferne i jorden i løbet af sommeren uden at miste ernæring til den blomstrende dele af planten.

•Klippe enhver knuste eller døde grene fra bush i bunden af anlægget i nærheden af jorden. Sørg for at fjerne disse typer af grene hvert år. Bunke grene til side af Bushs eller i en trillebør, indtil du kan fjerne dem fra området for bortskaffelse. Dette er en sikkerhedsforanstaltning mod indfiltringsnet dine fødder i affaldet, mens du arbejder.

•Tag enhver gren tips der har blive overgroet og er så lange at de blokere en vej eller forstyrre en anden bush i grænsen eller haven. En over-sized spirea bush kan kvæle ud blomstrende planter og buske.

Tips & advarsler

  • Brug ikke sløve klinger, når beskæring en brude krans spirea bush eller grene kan blive beskadiget. Du kan opdele en gren, hvis knivene er sløve.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com