Sådan fjerner bly maling fra møbler

September 15

Maling anvendes på møbler før midten af halvfjerdserne undertiden indeholdt bly. Hvis malingen skår eller peeling, eller du blot ønsker at male møbler en anden farve, kan du nødt til at fratage maling. I de fleste tilfælde, stripping blyholdige maling fra møbler gøres bedst af fagfolk---eksponering til at føre støv eller dampe kan være farlige. Men hvis du vælger at gøre det selv, der er produkter og metoder, der vil gøre processen mere sikker.

Instruktioner

Sådan fjerner bly maling fra møbler

•Tag på malere respirator (dette er nødvendigt for at bruge nogle, men ikke alle, farvefjernerne---strippere beregnet for bly maling er lav-røg; men check etiketten) og gummihandsker, engangs tøj og briller. Dække andre møbler og andre elementer, du vil beskytte med plastfolie.

•Åbn beholder med farvefjerner. Anvende paint remover med en malerpensel. Brug længe, selv strøg ved anvendelse af således at det går jævnt. Sørg for at dække alle overflader du ønsker at fratage.

•Wait taletid (angivet på etiketten) til stripper at arbejde. Dette vil normalt være flere timer eller endda natten over. Hvis du bruger skræl væk 1 paint stripper for bly-baseret maling, skal du anvende skræl væk lamineret papir over stripper.

•Tag farvefjerner med en plast spartel (medmindre du bruger skræl væk 1, i hvilket tilfælde, skrælle papiret og malingen formodes for at komme ud med det).

•Rinse møbler med rent vand (eller efter anvisningerne på den stripper etiket). Hvis du planlægger at genfremstille, er det ekstra vigtigt, at alle spor af stripper er fjernet.

Tips & advarsler

  • Hvis skrabet malingen ikke kommer let, skal du tilføje flere produkt og vente længere. Hvis du ikke har en rådighed spartel, prøv en is skraberen.
  • Aldrig fjerne bly-baseret maling med varme kanoner eller på anden måde, der vil frigive giftige dampe eller føre støv i luften (som ved slibning). Altid behandle blybaseret maling som farligt materiale og bortskaffe det korrekt---nogle farvefjernerne er beregnet til at neutralisere bly. Dog, du stadig nødt til at tjekke med din lokale myndigheder om korrekt bortskaffelse af maling. Mange bly-safe farvefjernerne give off få dampe og anses for sikker i brug af forbrugerne. Men, børn og gravide kvinder bør holdes væk fra arbejdsområdet til at minimere mulige eksponering for bly dampe eller støv.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com