Hvordan til at rotere mad opbevaringshylder

November 26

Hvordan til at rotere mad opbevaringshylder

Mange mennesker er ved at genopdage fordelene ved en velassorteret spisekammer. Ikke blot det spare penge (fordi du kan købe alt på salg), men det er mere miljøvenlig. Hvis du har ekstra af alt, behøver du aldrig at køre bilen ned til købmanden for bare et eller to elementer. Men, en velassorteret pantry er også en investering. Du ønsker ikke mad i storage til at gå til spilde; omhyggelig rotation af hver vare er derfor nødvendig.

Instruktioner

•Locate udløbsdato på hver mad pakke, der vil gå ind i opbevaring. Nogle produkter vil være mærket kun med "bedste af" datoer; efter denne dato, kan du stadig spise maden, men det vil begynde at miste sin næringsstoffer og kan ikke smage helt så godt. Det er op til dig om du vil bruge denne dato eller en udløbsdato. (For at bestemme udløbsdatoer for forskellige typer af fødevarer, besøge webstedet USDA.)

•Skriv udløbsdatoen (eller, hvis du foretrækker, den "bedste af" dato) på enten toppen af hver kan eller på forsiden af hver kan eller mad pakke ved hjælp af en sort markør. Alternativt, bruge en label maker med hvid tape til at udskrive udløbsdato; Overhold etiketten til fronten eller toppen af fødevarer beholder. Når du vælger en placering til udløbsdatoen, huske på dit lagerområde. Det vil være svært at læse datoer udskrives oven på dåser, hvis dine hylder er korte, f.eks.

•Consider dreje flad hylder i lidt vinklede dem med en forreste kant. Dette vil give mulighed for dåser gemt på deres sider rulle frem som du bruger dem.

•Consider købe omløbende kan stativer til dit lagerområde. Disse kan du indlæse dåser (på deres sider) på toppen af rack mens udlevering dåser fra bunden af rack.

•Sæt nye dåser eller pakker mod bagsiden af dine hylder, hvis du ikke bruger en dåse roterende rack. Dette betyder, at dine hylder skal være høj nok, så kan du nemt nå bag uanset dåser sidder allerede på dem.

•Consider opretter en hovedliste over alt i dit lagerområde. Omfatte ikke kun hvor meget du har for hver type af fødevarer, men også den udløbsdato, der vil ankomme snarest for hver mad. Post denne liste på bagsiden af pantry døren eller et sted i nærheden af dit lagerområde. Et blik på listen fortæller dig, hvilke fødevarer, du bør indtage først. Tricket er at holde listen ajour, så gør det enkelt og undervise hvert familiemedlem til at fjerne elementer fra listen, som de tager mad fra lagerområdet. (En dejlig bivirkning ved denne metode er krydsede off elementer gør udsætning en hel del lettere.)


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com