Min røde springvand græs er ved at dø

November 28

Min røde springvand græs er ved at dø

Rød springvand græs er en slående landskabspleje plante med rød til lilla løv og flagrende faner. Det vokser let i de fleste indstillinger, men tåler ikke klæg jord eller kolde. Fordi det er en årlig, er det normalt billigt at købe. Hvis anlægget fortsat forværres efter forsøg på restaurering, fjerne det fra landskabet og erstatte det med et nyt springvand græs eller en anden plantesort.

Frost

De fleste former for rødt springvand græs er enårige, hvilket betyder, at de ikke er hårdfør i kolde klimaer. Pennisetum setaceum er hårdføre kun til US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 9. Den vokser hurtigt og gør en smuk landskab plant i årlige grænser eller beholdere, men det dør med den første frost. Grave det op i efteråret før kulde ankommer og placere rødder i en gryde med pottemuld. Gemme puljen indendørs i en cool, tændte plads til at holde den i live gennem vinteren. Genplante det i foråret udendørs.

Vækstbetingelser

Rød springvand græs er forholdsvis nem at dyrke og når 4 til 5 fod høje inden for én sæson. Det foretrækker fuld sol og lidt fugtig, veldrænet jord. Dårligt dræning jord kan forårsage rødderne til at rådne, mens utilstrækkelig fugt kan forårsage planten visner og i sidste ende dø. Ændre tung jord med kompost og holde jorden jævnt fugtig, men ikke klæg, for bedste vækst.

Sygdomme og skadedyr

Rød springvand græs er sjældent generet af insekter eller sygdom problemer, men inspicere anlægget nøje. Strippet blade eller en sticky stof kan være et tegn på bladlus eller andre blad-sugende insekter. Konsultere en county udvidelse office positivt identificere skadedyr og sygdomme og tilbyde en behandling. Herbicid skader kan opstå når herbicider glider fra andre områder i haven. Tegn på herbicid skade omfatter normalt forvrænget eller krøllede blade.

Anbefalinger

Overveje at plante en flerårig prydplante græs i senge for lav vedligeholdelse appel år efter år. Prøv vestlige hvede græs eller buffalo græs i tørre områder. Fjer reed græs og jomfru græs fungerer godt i områder med nogle fugt. Klump pyntegræsser sammen for bedste effekt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com