Sådan kontrolleres et utæt tag fra loftet

November 28

Sådan kontrolleres et utæt tag fra loftet

Når du opdager et tag leak, kan vandskade allerede være omfattende. En lækage fra taget ind i loftet kan vedvare ubemærket hen i en lang periode, hvis du ikke indtaster pladsen ofte. Tag lækager er ofte forårsaget af skader på tag, beskadiget eller slidt helvedesild, eller forkert montering af monteret på taget, som en parabolantenne. Det er vigtigt at beskæftige sig med et tag leak, så snart du opdager det, fordi vand og mug skader stigning i omkostninger over tid.

Instruktioner

•Look for årsagen til lækagen. Hvis der er rør, der er installeret i væggene i loftet, skal du kontrollere, at de ikke er revnet. Hvis du bemærker, at isoleringen er våd, kan der være en form for tag skade. Husk på at hvis du bemærker vand dryp fra et enkelt punkt i loftet, lækagen kan stamme i et punkt over på grund af vandet rejser i en nedadgående retning.

•Undersøg dit tag. Bruge en stige for at klatre højt nok til at se området af taget, der er kilde til lækagen. Får ikke på taget fordi vandskader til helvedesild kan få dig til at falde igennem det eller glide ned af dit hjem. Tegn på skader på tag og/eller helvedesild omfatter mangler granulat fra asfalt helvedesild, en bunke af snavs i området af lækagen, moss vækst på helvedesild, ice dæmninger, tagrender fyldt med snavs og tårer forårsaget af en falden objekt eller et objekt, der er installeret på eller gennem taget, ligesom kanalerne eller en skorsten.

•Tag foranstaltninger til at undgå yderligere skader. Hvis der er snavs på taget eller i tagrenden, Fjern det så vand kan rulle ud dit tag mere effektivt når det regner. Hvis der er mos vækst, bruge mos pesticid, som du kan købe hos en hjem forbedring butik. Fjerne is dæmninger ved at øge mængden af varme, der cirkulerer i dit loft, og sørg for loftet har ordentlig ventilation. Varmen vil hjælpe smelte isen.

•Betjen utæt tag fra inde i loftet. Efter indkredsning den nøjagtige placering af lækagen, skåret ud i isoleringen i den pågældende sektion med en hobbykniv. Anbringer de tynde strå, der kommer med en flaske ekspanderende skum til dysen og punkt det til kilden til lækagen. Mens iført latex handsker, presse på aftrækkeren på flaske af skum og fylde det område, der er kilde til lækagen med lidt skum. Tillad skum til at udvide før du anvender mere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com