Sådan rene ovenfor jorden swimmingpools

September 21

Sådan rene ovenfor jorden swimmingpools

Sundheden for din svømmere og liv i din pool vil afhænge af dets vedligeholdelse. Rengøring en over jorden pool er ikke hårdt og med nye innovative teknologi. Den bedste måde at holde din pool ren er at have en tidsplan for når hver opgave skal være færdig og holde sig til den. Dette vil producere en mousserende pool, der vil holde dig svømning alle sommer, i stedet for at have nedetid, fordi din pool er grønne eller snavset.

Instruktioner

•Test vand hver dag med vand test kit. Testen vil vise dig, hvis du skal tilføje klor eller justere PH. Hvor meget af hver kemisk du brug vil afhænge af størrelsen af din pool og vil blive skrevet på retninger af kemikaliet. Når du har tilføjet kemikalierne, lad filteret kører for et par timer og teste vandet igen. Klor kan tilføjes kontinuerligt med en flydende beholder, der indeholder klortabletter eller du kan bruge en flydende chlorinator, som kroge til filteret og automatisk sætter klor i vandet med bestemte intervaller.

•Vacuum poolen hver dag eller hver anden dag afhængigt af brug og placering. Hvis din pool er under et træ, vil det sandsynligvis skal støvsuges hver dag. Det samme gælder, hvis puljen er at få en masse brug. Hvis snavs ikke fjernes lige med det samme, vil du ende med at have en alger problem.

•Brush siderne og bunden af swimmingpoolen en gang om ugen. Selv med bedste af filtreringssystemer, der er steder i swimmingpoolen hvor der ikke er konstant vandbevægelse. Disse steder er hvor algerne begynder at vokse. Børst siderne og bunden med en blød børste i morgen så filteret pools vil køre sin cyklus i løbet af dagen og filtrere noget du børstet ud.

•Backwash filter mindst en gang om ugen. Efter du er børste pool og lad filteret kører for et stykke tid et godt tidspunkt at efterdønningerne filteret. Dette vil rense enhver snavs og alger ud af busken, så det ikke i sidste ende gør det på vej tilbage i puljen. Efterdønningerne mere ofte, hvis du har en masse blade eller brug.

•Tilføj en algaecide til swimmingpoolen en gang om måneden. Tilføj beløb ud mængden af vand i din pool. Lad filteret køre et par timer efter tilsætning af det.

•Hvis en månedlig chokbehandling. Gøre dette på en dag, hvor poolen normalt ikke får brugt. Klor vil være for høj til at svømme i efter behandlingen, men det vil dræbe eventuelle bakterier i vandet og er vigtigt. Sørg for at teste vandet med din testkit til at sikre klor er tilbage til et acceptabelt niveau før den tillader nogen tilbage i puljen.

Tips & advarsler

  • Du skal bruge kemikalier i en swimmingpool, en del af dette projekt bør ikke udføres af børn, men der er stadig masser af ting for dem at hjælpe med.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com