De bedste steder for en Kulilte-detektor

May 31

De bedste steder for en Kulilte-detektor

Et hjem skal være et trygt sted for dig og din familie. Ifølge Journal of American Medical Association er kulilte den hyppigste årsag hvis hændelig forgiftning i USA. U.S. Consumer Product Safety Commission anslår, at gennemsnitligt 170 mennesker i USA dør hvert år fra CO produceret af ikke-automotive forbrugerprodukter. Fordi den er lugtfri og farveløs, skal CO detektorer være i hjemmet til at hjælpe med at registrere, hvad vi kan ikke vide, er der.

Soveværelse

De mest anbefalede sted at installere en detektor er inden for 15 fødder for hvert værelse i huset, så du kan høre det mens du sover. Placeringen kan afhænge af soveværelserne nærhed til hinanden. National Fire Protection Association anbefaler, at du sørge for kulilte detektorer er tilsluttet hele vejen. Hvis du er bekymret om, hvorvidt du vil høre alarmen, kan placere en CO detektor inde i hver af værelserne.

Beliggenhed

Hvis dit hus er multi-niveau, skal du have mindst én CO detektor på hvert niveau. Fordi kuldioxid er lettere end luft og flyder opad når det er fugtigt, skal du placere CO detektor ovenfor gennemsnitlige hovedhøjde. Få det tæt på loftet, men stadig hvor jer kunne adgang sig bør detektoren nogensinde gå. En fordel ved den forhøjede placering er at det er ude af fare og børn og kæledyr ikke kan nå det.

Områder for at undgå

Der er nogle steder i huset, hvor du ikke ønsker at sætte en CO detektor. For eksempel, kan inden for seks fødder af opvarmning og madlavning apparater føre til falske alarmer siden gas bruges normalt i disse områder. Undgå steder, hvor overskydende fugt og luftfugtighed kan være til stede som dette kan beskadige CO detektor. Undgå at sætte CO detektorer i uopvarmede kældre, lofter og garager. Undlad at placere dem, udenfor eller andre steder med direkte kontakt til vejret.

Tips

En CO-detektor er ubrugelige, hvis batterierne ikke arbejde. Hvis du har en batteridrevet detektor, det anbefales at du udskifter batterierne mindst to gange om året, eller hvis der er en lav batteri signal. En god tid til at gøre dette er under sommertid. Hvis din CO detektor er sat direkte ind i væggen, skal du have batterier som en back-up i tilfælde af en strømafbrydelse. Hvis CO-detektor nogensinde går, vendte det ned umiddelbart og gør ikke tænde det igen indtil en kvalificeret teknisk inspicerer området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com