Hvordan man dyrker en potteplanter Hibiscus

June 8

Hvordan man dyrker en potteplanter Hibiscus

Du behøver ikke at leve i troperne til vokse kvintessens tropisk blomst: hibiscus. I jorden, kan en hibiscus plante, alt efter sin art nå en højde på 8 fod med en lig eller større spredning. Størrelsen af en potteplanter hibiscus, på den anden side styres let ved beskæring, både grenene og rødder. Dette gør det en ideel container planten og fjerner klima restriktioner for avlerne i køligere områder af landet. Potteplanter udendørs hibiscus planter flyttes let indendørs om vinteren, og dem, der dyrkes indendørs indse aldrig, at der er sne på jorden.

Instruktioner

•Find højre-sized puljen til hibiscus. Hvis du lige har købt det, brug samme størrelse eller en størrelse større, hvor det vokser. Sikre, at puljen har huller i bunden for dræning.

•Opret en løs, veldrænet pottemuld for hibiscus. Brug 2 dele kvalitet pottemuld siden billig jord har en tendens til at hærde og kan indeholde ingredienser, der er skadelige for hibiscus. Også tilføje 2 dele sphagnum og 1 del vermiculit. Bland ingredienserne godt og fugte blandingen.

•Pour jord blandingen i plantning puljen indtil det er halvt fyldt. Fjerne hibiscus fra børnehave pot, Ryst forsigtigt rodknolden for at fjerne overskydende pottemuld, og derefter placere den i den nye pulje. Når de plantes, bør det sidde i den samme dybde som det gjorde i puljen, børnehave, så tilføje eller fjerne jord for at få det til den rette dybde. Fyld potten med jord, og vand det langsomt indtil jorden er mættet og vand løber fra bunden af puljen. Hvis du bruger en vand bakke under gryden, tømme det 15 minutter efter vanding.

•Sæt den indkapslede hibiscus i et område, hvor den modtager mindst seks timers sol om dagen. Hvis du vokser det indendørs, er et sydvendt vindue ideel.

•Kapacitet hibiscus inden jorden tørrer helt. Stik din pegefinger ind i jorden op til din første kno. Hvis jorden er tør, vand planten. Vanding en potteplanter hibiscus kan være en vanskelig opgave, som du har brug at sikre hele rodklumpen er våd. Vand langsomt, indtil vandet løber fra bunden af puljen. Efter det vand langsomt afløb, igen.

•Når den indkapslede hibiscus hver gang du vand. Bruge en 20-5-20 gødning, der er mærket "vandopløselige." Fortynd gødning til halv styrken angivet på pakken. Brug postevand på den første kunstvanding, og når det dræner helt, bruge gødning løsning til den anden vanding.

•Prune hibiscus til at fjerne døde stængler og holde det til størrelsen du ønsker. Skære stænglerne over en node uden underordnede.

•Transplant eller rod sveske hibiscus når rødderne fyld potten. Hvis du ønsker at holde det til sin nuværende størrelse og genbruge den samme pot, brug en skarp kniv til at skære 2 inches fra bunden af rodklump og 1 tommer i diameter. Re pot det som du gjorde oprindeligt, med friske pottemuld.

•Tillad jord tørre en smule mere om vinteren – indtil de top 2 inches er tørre. Når du vand, bruge varmt vand – omkring 95 grader Fahrenheit. Stop befrugtende indtil du opdager nye vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com