Hvad er økologisk vindue renere lavet af?

June 9

Hvad er økologisk vindue renere lavet af?

Hvis du ønsker at rense jeres Vinduer hos en sundere, sikrere alternativ til kemisk baserede rengøringsmidler, har du mange muligheder. Du kan købe kemikalie-fri og økologiske rengøringsmidler fra mange butikker. Der er også flere hjemmelavede opskrifter, der producerer sikker, effektiv glasrens.

Økologisk vs. kemiske gratis

Forstå forskellen mellem økologisk og kemisk-free rengøringsmidler. De begge indeholder ingen kemiske komponenter; dog er virkelig økologiske rengøringsmidler fremstillet af planter dyrket uden pesticider.

Ammoniak-fri produkter

En af de bedste måder at få en god ren uden skadelige kemikalier er at købe natur-baserede rengøringsmidler, der ikke indeholder ammoniak. De fleste indeholder en vaskemiddel, der er fremstillet af planteprodukter.

Eddike

Eddike og vand er en glimrende måde at holde glas gratis og skinnende. Tilsæt et par dråber af sprit til en blanding af 1 del eddike og 2 dele vand for at gøre blandingen mindre løbende.

Vand og majsstivelse

Tilføje et par spsk majsstivelse til vand effektivt renser windows. Justere mængden af vand og majsstivelse efter behov.

Club Soda

Fyld en sprayflaske med club soda for et kemikalie-fri, sikker vindue renere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com