Nektarin Pletfjerning

June 9

Nektarin pletter kan være forholdsvis let at fjerne, hvis håndteret hurtigt. Mens du kan købe pletten hårfjerning produkter, der fjerner frugt og andre lignende pletter, kan disse være dyre varer, som du ikke muligvis når du har brug for dem. I stedet bruge et par fælles husstand ingredienser til effektivt håndtere pletten.

Blotting

Duppe pletten er en af de vigtigste skridt til at plette fjernelse. SCOOP væk så meget af nektarin som muligt med en ske eller kniv, så DUP med en ren serviet til at absorbere enhver plet, der ikke er sat ind i stoffet. Hvidvaske som sædvanlig på et koldt vand cyklus ved hjælp af din sædvanlige vaskemidler, som vil de fleste gange fjerne pletten helt, der kræver ingen yderligere indsats. Brug ikke varmt vand eller tørretumbleren indtil pletten er fuldt fjernet, da varmen kan indstille i enhver resterende pletten permanent.

Skålen vaske

Skålen vaske er også designet til at bryde op madrester og snavs, så det virker for nektarin pletter. Sted et par dråber af din normale flydende skålen vaske på pletten, og gnid det at bryde op pletten. Gentag som nødvendigt, indtil pletten er fuldt fjernet, så hvidvaske som sædvanlig i en kold vandkredsløbet.

Eddike

Eddike er en anden husstand produkt, der vil effektivt bryde op frugt pletter. Slukke område med destilleret hvid eddike (ingen æblecider eddike, da dette vil plette området brun), derefter duppes indtil pletten er helt fjernet. Hvidvaske som sædvanlig ved hjælp af en kold vand vask.

Alkohol

Hvis ingen af de ovennævnte behandlinger har fjernet pletten, sættetid området med isopropylalkohol, sprit. Dette vil bryde op enhver resterende plet, forlader området rent og desinficeret. Hvidvaske som sædvanlig til at fjerne enhver resterende snavs, ved hjælp af en kold vand vask.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com