Sådan Set Up en 18' af 33' Oval over jorden swimmingpool

March 6

Sådan Set Up en 18' af 33' Oval over jorden swimmingpool

Overjordiske pools give boligejerne kan nyde svømning derhjemme uden at skulle grave og installere en pool i deres gård. Mens de fleste pool salg virksomheder tilbyder installation tjenester som en del af pakken, er det muligt at installere en over jorden pool selv. Home installation af en swimmingpool kan være lidt arbejdskraftintensive, specielt når du installerer en større pulje som en 18-fods af 33-fods ovale pool. Det anbefales, at du har mindst én anden person til at hjælpe dig med installation, og den fulde setup oparbejde vil sandsynligvis tage meste af en dag, hvis ikke længere.

Instruktioner

•Measure området hvor puljen vil blive installeret. Placere træ stakes med jævne mellemrum langs konturen af pool-området til at markere den. Måle 1 fod ud over satset dispositionen og bruge en kridtstreg eller spraymaling for at markere græs for at oprette en anden disposition. Fjerne indsatserne, når den nye disposition er blevet oprettet.

•Anvend en skovl til at skære gennem græsset og sod langs dispositionen kridt eller maling. Fortsætte med at foretage nedskæringer med din skovl inde den skitserede område at opdele sod i stykker af overskuelig størrelse, derefter fjerne alle sod fra i konturen.

•Fyld området hvor sod var fjernet med 2 til 3 inches af sand. Bruge en rake eller lignende værktøj til plan sand, at skabe en glat og ensartet overflade for pulje til at stå på.

•Lay ud vandret understøtter til din pool på sandet og begynde at vedhæfte de lodrette støtter efter monteringsvejledningen. Brug din skruetrækker og skruenøgle eller tang til at sikre en stram pasform på bolte og møtrikker bruges til at forbinde understøtter. Fortsætte forbinder understøtter, indtil du har oprettet en grundlæggende ramme for poolen.

•Brug din skovl til at grave huller under hver af de eksterne understøtter for din pool, som disse understøtter vil overskride den sand-fyldte område, hvor din pool vil opholde sig. Hæld beton eller begrave betonblokke under støtter til at sikre, at de ikke vil synke eller Skift.

•Brug bolte til at vedhæfte pool's spænding stropper til de vandrette understøtter på hver side, og forbind stropper med hinanden midt i pool-området. Når den er fuldt tilsluttet stropperne bør ligge parallelt med hinanden og skal tilsluttes understøtter på anden siden de vandrette understøtter på den ene side af poolen. Tilslut trykpladerne til tomme skruehullerne på hver sæt af spænding stropper (der vil være to plader pr. rem, en på hver side) når alle stropperne er blevet samlet.

•Sæt lineren, stål væg materiale, og en eller to store bunker af sigtede jorden eller andre jord inde pool-området. Begynde at samle den nederste skinne i en oval form af snapping eller sigtning jernbane stykker sammen (afhængigt af den jernbane design.) Begrave yderligere betonblokke under midten af hver af de buede ender af skinnen.

•Unroll stål wall materialet og passe det ind i den nederste skinne. Når væggen er blevet placeret helt rundt om poolen, bruge bolte og møtrikker til at sikre del af den mur, der overlapper. Sted sikring skiver på hver side af wall materialet, når du indsætter bolte til at beskytte muren. Sørg for at nødder er placeret på ydersiden af væggen og bolte er på indersiden for at undgå skadelige pool foringen når det er installeret. Placer den øverste skinne i sin holdning, men ikke vedhæfte det fuldt ud.

•Brug den sigtede jorden til at bygge en bunke omkring den indvendige kant af pool væg. Højen skal være på mindst 6 inches høj ud for væggen og taper ud 8 til 10 inches fra kanten af væggen. Pack højen forsigtigt rundt i kanten.

•Unpack liner og fjerne dens kasse (og alle andre materialer) fra inden for poolområdet. Tag dine sko til at undgå at beskadige lineren, mens du installerer det.

•Spread liner ud jævnt i poolen. Fjerne den top jernbane fra pool væg, så Læg siderne af liner mod pool væg. Tillad liner til at lægge over toppen af pool vægtæppe ned flere inches; tape det på plads ved hjælp af malertape ca hver 3 fod. Omhyggeligt forlade poolen.

Uddelingen pool liner benytter den sin plastklemmer, derefter erstatte og sikre pool's top jernbane.

•Indstil up swimmingpool filter og pumpe, som du ønsker at bruge ifølge pakke retninger.

•Tilslut din slange eller slanger til din vand forsyning og placere enderne i puljen. Tænde for vandet og vente på pool at fylde. Når puljen er fyldt, tænde din vandpumpe og filter, så at enhver sand eller andre materialer sporet i foringen under installationen kan fjernes.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en placering til en over jorden pool, Sørg for at du vælge et sted, der vil tillade dig at tilføje et skibsdæk eller giver plads nok til græsplæne stole eller andre udendørs møbler, som du måske i nærheden af poolen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com