Canadice rød uden kerner druer plante pleje

March 6

Canadice rød uden kerner druer plante pleje

Druerne vokser på lange vinstokke; frugten modnes i nuancer af rød, lilla, blå og grøn. Disse planter kræver lange, varme vækstsæsoner, lyse sol, næringsrige jord og strukturstøtte. De kan leve i mere end 50 år med den rigtige pleje. Canadice rød uden kerner druer er en bred vifte af druer, der er mere hårdføre kulde end mange andre sorter; de vokser i en bredere vifte af områder end andre sorter, også; men som andre typer af druer, Canadice rød uden kerner druer kræver grundlæggende pleje, hvis de skal lykkes.

Canadice rød uden kerner druer

Canadice rød uden kerner druer er lille, lyse røde druer der vokser i klynger, medium-størrelse. Canadice vinstokke vokser til 8 til 10 fod i længden og er hårdføre USDA plante hårdførhed zone 4.

Vækstsæson

Canadice druer blomstrer i foråret til at vokse og bære frugt gennem sommeren til efteråret høst, så gå dvale om vinteren. Vinstokke begynder at frugt i deres tredje år og nå fuld frugtbærende modenhed på fire til fem år.

Placering og solen

Alle vinstokke kræver fuld sol til at vokse, blomstre og bære deres frugt, og Canadice vinstokke er ikke anderledes. Plante nye vinstokke på pisterne eller i højbede, hvor de får fuld sol, hurtig dræning og beskyttelse fra kolde eller tørring vind.

Jord og ernæring

Druer kan ikke tåle stillestående vand og gøre bedst i jorden blander af quick-afløb lerjord og organisk kompost med en konsekvent fodring tidsplan. Give Canadice vinstokke 8 ounces afbalanceret 10-10-10 gødning en uge efter plantning, derefter fodre dem hvert forår derefter. Øge din fodringer af 1/2 lb. gødning hvert år.

Vand

Druer ikke kan producere deres frugt uden vand og bør aldrig gå helt tør. Giv din Canadice druer 1-2 inches vand hver uge og opretholde en 2 - til 3-tommer lag af muld til at holde jorden varm og fugtig.

Support

Canadice vinstokke kræver strukturstøtte til at holde blade og frugt fra jorden og sikre sol og luft eksponering. Sætte et espalier bag vinstokke, når du planter dem, og binde de vigtigste vinstokke til systemet, som de vokser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com