Min nye hortensia blomster igen brun forsommeren

June 18

Min nye hortensia blomster igen brun forsommeren

Hortensiaer er sydlige planter, og de gør godt i de fugtige forhold, de finder i sydøst, med moderat vintre og relativt solrige somre. Disse buske kan vokse til 20 fod i nogle kultivarer, og det lykkes bedst for gartnere, som giver den rette blanding af betingelser. Hortensia blomstrende varierer afhængigt af sort og kræver altid det rette niveau af pleje.

Sorter

Hortensia vokser i arborescens, macrophylla og panicle sorter, med de mere almindelige navnene Mophead, Lacecap, Panicle og Peegee hortensiaer. Forskellige hortensia sorter har forskellige voksende mønstre, herunder blomstrende tid og varighed, så det er en god idé for gartnere at vide hvilken slags hortensiaer de har.

Vækstsæson

Peegee hyrdangeas, eller paniculatas, blomstrer fra maj til juni. Disse planter kan miste deres blomstrer tidligt af naturlige årsager. Panicle hortensiaer bør blomstrer senere og opretholde blomstrer gennem sommeren, mens macrophylla hortensiaer blomstre fra maj til begyndelsen af juli, så mister deres blooms.

Beliggenhed

Hortensia, der blive brune tidligt og gå imod deres naturlige vækstsæsoner kan have andre problemer. Vokse hortensia i websteder, der giver dem delvis eller filtreret solen, som for meget lyse sol brænder både blade og blomster. Sørg for at din hortensia får god dræning på alle tidspunkter, som sidder vand fører til root rot, og forårsager planter til at kaste blade og blomstrer.

Pleje

Hortensiaer kræver særlige betingelser til at opretholde deres blomster i deres hele vækstsæsonen og kan miste blomstrer, hvis de ikke får det rette niveau af pleje. Plante hortensia i en blanding af naturlige jord og organisk kompost at garantere både ernæring og dræning. Vandplanter med 4 til 5 inches af vand pr. uge. University of Georgia bemærker at hortensiaer er bedst med 8-8-8 eller 10-10-10 gødning anvendes tre gange hver sommer. Mangel på vand eller ernæring kan føre buske at droppe deres blade og blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com