Hvad er årsagerne til Bud Drop på orkideer?

June 18

Hvad er årsagerne til Bud Drop på orkideer?

Orkideer er en af de største typer af blomstrende planter i verden, med sorter, der spænder fra tropiske planter til planter, der vokser på tundraen. De mest almindeligt dyrket orkideer i boligen er tropiske og subtropiske arter af orkideer. Disse orkideer har brug for særlig omhu for at undgå at miste deres blomster, når blomsterne er stadig i opløbet form.

Vand

Overwatering og underwatering kan både forårsage bud drop i orkidé planter. Nogle orkideer skal tørre ud mellem vanding og andre orkideer ikke. Det afhænger af sorten af orkidé og typen vækstmedium orkideer er plantet i. Cattleyas er følsomme over for overwatering da de gemmer vand i deres rødder. Phalaenopsis orkideer må aldrig tørre fuldstændigt, fordi de ikke har vand opbevaring noder i deres rødder.

Temperatur

Temperaturen omkring orkideer skal holdes konstant. Hvis temperaturen svinger for meget, vil knopper falde fra anlægget. Orkideer vokser bedst i temperaturer, der spænder fra omkring 60 til 65 grader Fahrenheit natten til 75 til 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen. Undgå at placere orchid nær et varmt vindue, aircondition udluftningsanordning eller varme udluftning.

Gas

Visse typer gas kan forårsage bud drop orkideer. Ethylen gas fra moden frugt kan gøre en orkidé drop sin knopper, som kan naturgas, malingen dampe eller andre typer af kemikalier. Metan produceret fra andre blomsterplanter kan også forårsage orkidé bud drop. Holde din spirende orkideer fra sådanne dampe for at beskytte dem.

Lys

Alle orkideer har brug for en vis mængde lys til at producere blomsterknopper. Orkideer, der ikke får nok lys kan slippe deres knopper. De fleste orkideer skal placeres i nærheden af et lyst vindue, men ud af direkte sollys eller under grow lights til blomst korrekt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com