Kan jeg bruge Acetone at fjerne lim fra en akryl brusebad?

June 19

Hvis du har undret mig, hvis det er muligt for et produkt at arbejde alt for godt, bede en bygherre eller boligejer der har Super lim fast i en uønsket sted, og han vil fortælle dig for sikker. Når klæbemidler får bare lidt for klæbrig bare det forkerte sted, er det tid til at nå for opløsningsmidler. Acetone er oploesningsmiddel sikker at bruge på akryl brusere, men det vil ikke opløse alle typer af klæbemiddel.

Grundlæggende brug

Acetone er den primære opløsningsmiddel foreslået til brug på stærk lim som Super lim eller Krazy lim. Det vil arbejde på enkle lime, der anvendes ved dagligdags aktiviteter såsom limning en sæbeskål i sted i din bruser eller hængende dekorationer på akryl overfladen. Mætte limen med acetone, generelt på en svamp, klud eller børste. Lad acetone arbejde i cirka fem minutter, og derefter skrabe med et krat pensel eller en plastic skraber til at fjerne den løsnede selvklæbende. Gentag et par gange at få alle af limen ud.

Hvad det vil ikke fjerne

Der er visse typer af lim at acetone fjernes ikke. For eksempel, tørrer flise lim, også kendt som mørtel eller thinset, på en overflade som cement. Du vil finde denne lim i brusere under installationsproceduren til gulv og væg fliser, herunder vinyl og keramiske fliser. Selv hvis du ikke installerer på bruseren, selv, kan du nemt opleve dryp og stænk fra andre områder. Acetone kan lidt blødgøre mørtlen, men det vil ikke løsne det fuldt ud fra væggen som det gør med lim.

Alternativer

Hvis du beskæftiger sig med en virkelig hård lim på akryl bruseren, henvende sig til professionelle produkter designet til at blødgøre eller løsne din bestemt type af klæbemiddel. For eksempel, indeholder mange professionelle opløsningsmidler citronsyre, der bryder obligationer mellem selvklæbende og akryl. Disse typer af selvklæbende flyttefirma kommer i pastaer eller væsker, og vil nedbryde alt nok til, at du kan skrabe lim væk, ligesom du gjorde med acetone på de svagere lim.

Advarsler

Arbejde med acetone og andre opløsningsmidler i et godt ventileret område, da de producerer stærk røg og lugt. Acetone vil misfarve stof hurtigt tørre ud hud, så brug med forsigtighed og vil også anvende en fugtighedscreme til din hud, efter du har håndteret acetone. Læs og følg alle instruktioner og advarsler på professionel opløsningsmidler, som nogle kan kræve sikkerhedsudstyr, mens andre fungerer kun i bestemte temperaturer eller andre betingelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com