Hvordan man opbygger en mur fra buske

October 2

Hvis dit hjem er tæt på andre boliger eller i nærheden af en travl vej, mangler du måske tiltrængt privatliv. Mens opbygningen af et hegn eller mur er en måde at opnå isolation, er en anden måde at bygge en mur, ved hjælp af buske til at blokere for visningen. Plantning en busk væg er en opgave, enhver boligejer kan udrette med behørig opmærksomhed på busk udvælgelse og plante afstand. Det tager typisk et til to år at opnå en tæt mur, men buske kræver lidt løbende pleje end trimning.

Instruktioner

•Wait indtil efteråret måneder, optimalt mellem midten af August og midten af oktober, at plante busk væg. Ifølge University of Nebraska-Lincoln forlængelse, kan dette give buske en bedre chance for succes med at etablere hurtige rodvækst og stabilitet på grund af de generelt moderate temperaturer og ofte god fugt niveauer er forbundet med denne tid af året. Hvis fald plantning ikke er muligt, kan du også plante buske i marts, April eller maj at drage fordel af den længere vækstsæson.

Dyrknings busk type du vil bruge i væggen. Stedsegrønne sorter er bedst, da de bevarer løv året rundt. God stedsegrøn indstillinger er arborvitae, enebær, Gran, Rhododendron eller Taks. Hvis du foretrækker kun en sommer væg, vælge en løvfældende busk sort som liguster, buttonbush, Kornel, hyldebær eller forsythia.

•Mark ud linjen for busk væggen på jorden med en haveslange, indtil du er tilfreds med placeringen. I almindelighed, holde buske mindst 3 til 4 fod fra veje og stier.

•Walk langs haveslange og spray male et "X" på jorden hver 6 til 8 fod for evergreens og hvert 2 til 3 fødder for løvfældende buske. Dette er en gennemsnitlig afstand når plantning en busk mur, så henvise til plantning instruktioner til din specifikke arter og forøge eller formindske mellemrummet efter behov.

•Sæt busken gryder på hvert markeret placering og grave et hul over "X" er den samme størrelse som de puljer, som buske er i.

•Drej hver pot over og tap nederste blidt med den ene hånd til at løsne rodklumpen. Fjerne rødderne fra puljen og løsne dem forsigtigt ved at ælte dem med fingrene.

•Sæt root bolde ned i jorden, sikre, at toppen af rødderne er på toppen af hullerne. Tilbage fyld jord i hullerne og klappe toppen af jorden for at autorisere jorden omkring rødderne.

•Kapacitet jorden langs hele længden af busk væggen indtil det er fugtigt til samme dybde som de oprindelige huller. Dette sikrer, at fugt opsuger ned til bunden af busk rødder.

•Wait indtil foråret til efteråret plantet buske, og begynde uddannelse busk væg ved at skære den nye vækst på toppen og siderne tilbage af halvdelen bruger sakse. Hvis plantning i foråret, vente, indtil du ser ny vækst, som kan tage en til to måneder. Nye vækst er en lysere farve end den gamle vækst og er fleksibel, når du bøjer stilken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com