Hvad skal man plante for en Fall køkkenhave

October 6

Hvad skal man plante for en Fall køkkenhave

Gartnere behøver ikke at lægge væk deres haveredskaber efter høst deres varme-sæson vegetabilske planter. Talrige vegetabilske typer kan plantes i slutningen af sommeren til en have, der er klar til høst før vinteren. Ifølge University of Tennessee, fall køkkenhaver kan give flere problemer for gartneren som de er plantet i slutningen af sommeren når insektet befolkningen er høj, varme er intens, og svampeinfektioner er løbet løbsk.

Tidlig plantning

Grøntsager som tomater, grønne bønner og majs bør plantes med nok tid til at modnes før frost. Afhængigt af dit område, kan det betyde engang i begyndelsen af juni eller begyndelsen af juli. For at få disse grøntsager i jorden, fjerne alle de gamle vragrester fra din tidligere høst. Hånd trække ukrudt, så du ikke behøver at vente for herbicidet at være udvaskes af jorden. Tjek din frøposen for det antal dage din valgte kultivarer skal før de er klar til høst. De fleste varme sæson grøntsager som tomater, ikke kan overleve frost eller frost.

Plantning i juli

Mange grøntsager kan plantes i juli som blomkål, kål, broccoli, sennep, kartofler og grønkål. Det er vigtigt at få disse grøntsager i jorden, så de har nok tid til at modnes før kolde vintertemperaturer. Efter solnedgang Magazine, skal dem, der bor i regioner, der oplever tidligt vintre plante disse grøntsager i maj eller juni. Dog kan der lever i varme områder eller dem, der oplever faldende temperaturer plante disse grøntsager i juli.

August

Radiser, majroer og majroe rødder kan plantes i August. Dem, der bor i det sydlige USA skal sørge for efteråret haven får nok vand i løbet af denne tid. August, for mange dele af syd, er en af de varmeste tidspunkter af året. Hvis du ser din vegetabilske planter misfarve eller visner, vand jorden grundigt.

September

Spinat, rosenkål, Swiss chard og lima bønner kan tåle kulde og frost. De fleste cool-sæson grøntsager faktisk foretrækker temperaturer for at være mindst 15 grader køligere i de sene falde end i varmen i sommermånederne. Kan du give yderligere barkflis omkring disse planter at isolere jorden og låse i fugt. Du kan også plante cool-sæson grøntsager i det tidlige forår før du planter dine varme-sæson afgrøder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com