Min Toilet Tank er langsom

June 27

Min Toilet Tank er langsom

En toiletkumme, der er langsom til at fylde kan være frustrerende, især hvis du har en høj trafik badeværelse. Selv om at lære at beskæftige sig med en langsom skål kan gøres, er om fastsættelse af det en langsigtet løsning. Der er kun et par spørgsmål, der kan gøre en langsom toiletkummen, og alle af dem let kan afhjælpes med almindelige husholdningsartikler. Start med at inspicere forskellige områder af toiletkummen og tanken.

Instruktioner

•Rengør toilettet. Et af de vigtigste spørgsmål, der kan forårsage en toilet til at køre langsomt er, at de små huller nær randen af toilettet kan blive tilstoppet. Den nemmeste måde at afhjælpe dette problem er at rengøre toilettet og skrub kraftigt med en Toiletbørste nær læbe af toiletkumme, hvor disse små huller er.

•Treat toilet skål for mineral oprustning, som også kan tilstoppe vand porerne nær toppen af skålen samt hæmme direkte strøm ind i bunden af skålen. Brug en mineral behandling løsning som CLR til at opløse mineralforekomster hæmmer vandflow.

•Kontrollér vand ventilen. Bag hvert toilet er en lille knop, kontrol vand flow på toilettet. Hvis tanken ikke fyldes hurtigt nok, kan du prøve at løsne denne ventil ved at dreje det mod uret og derefter toiletskyl. Hvis vandflow var kilden til problemet, bør du se en umiddelbar forbedring i hastighed.

•Unclog på toilettet. Hvis vandet er stadig langsom, have du sandsynligvis en tilstoppet toilet. Brug en stemplet eller toilet slange til at løsne, hvad der er årsag til træsko. Skylle toilettet og se om flow forbedrer.

Tips & advarsler

  • Hvis din vask, bruser eller andre badeværelse poster lider langsom flow, kan du have en vand pres problem. I dette tilfælde skal du konsultere en blikkenslager.
  • Hjemmesiden Toiletology anbefaler hælde hvid eddike i kampvognens overløb rør til at blødgøre mineral oprustning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com