Min Hibiscus er i hårtransplantation chok

October 7

Min Hibiscus er i hårtransplantation chok

Hibiscus planter findes i tropiske indstillinger og er værdsat for deres farvestrålende blomster. Hibiscus planter har brug for fuld sol, så hvis du har at omplante dem, når de når fuld størrelse, sikre, at de fortsætter med at modtage det korrekte beløb af solen. Hvis du transplantation dine hibiscus og begynde at mærke ændringer i din plantens udseende og generelle sundhed, kan din hibiscus opleve transplantation chok. Transplantation chok opstår, når et anlæg ikke acclimate til en ny indstilling godt.

Tegn på Shock

Den mest oplagte tegn på shock er visnen og blad misfarvning. Bladene bliver gule i første omgang og vil starte visnen fra kanterne, når en plante begynder at gå i chok. Hvis chokket er tilladt at gøre fremskridt, vil blomster også begynde at hænge og falde af. I de mest ekstreme tilfælde, vil steder begynde at dukke op på blomstens stilk. Hvis du ser nogen af disse tegn mindre end 24 timer efter at planten er blevet flyttet, er din hibiscus i chok.

Behandling af Shock

Den bedste måde at behandle chok er at skabe et meget fugtigt miljø for anlægget. For at gøre dette, tåge anlægget grundigt, under særlig hensyntagen til bladene. Placer en plastikpose over toppen af hibiscus planter. Posen skal passe løst over anlægget (du ikke ønsker at afskære luft) og bliver i det mindste semi-gennemsigtige (fuldt gennemsigtig vil virke bedst). Fjern posen efter en dag. Bladene skal kigge lidt grønnere. Efter behandling med posen, vand planten som normalt to til tre dage.

Overvågning af anlægget

Når du fjerner tasken, holde øje på anlægget og kigge efter tegn på heling. Bladene skal rehydrere straks og begynde at lede plumper. Steder og visnen bør forsvinde i 48 timer, og anlægget skal se helt forynget i tre dage. Hvis anlægget ikke foråret tilbage til livet, kan det være alt for beskadiget ved stød skal gemmes.

At forhindre chok

Hvis du har brug at flytte anlægget igen, er der flere ting du kan gøre for at forhindre transplantation chok. Først, forberede det område du omplantning plante til og sætte en lige blanding af muld og jord fra det område, du omplantning hibiscus fra. Når du have genplantes hibiscus, vand det straks. Hvis det er muligt, forsøge at transplantation af hibiscus om morgenen, når solen ikke er på sin varmeste, især hvis du omplantning i foråret eller sommeren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com