Sådan tilføjes på præfabrikerede spær

July 9

Sådan tilføjes på præfabrikerede spær

Præfabrikerede spær råd til bygherre mulighed for at fremskynde udformningen af et job ved at installere forudindstillede tag indramning i stedet bygge hver enkelte stykke. Disse spær er købt i tal fra en producent, der vil levere dem til dit job websted. De er fremstillet af 2 x 4 tommer tømmer forbundet via bandagist pladerne. Disse plader forbinde samlinger af spær, hvilket gør dem stærkere end selv konventionelle indramning. Du kan installere disse spær i én til to dage afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Lay ud af de øverste væg plader ved at placere mærker hver 24 inches. Trække et målebånd fra den ene ende af toppen af muren, og markere en X 24-tomme mellemrum. På hver 24-tommer interval, drop tilbage 3/4-inch og sted en lille blyant mærke. Firkantet dette mærke på tværs af den øverste plade. Dette vil repræsentere kanten af bandagist, med X at være centrum.

•Indstil to spær til at begynde med. Placer den første sig i begyndelsen i toppen af væggen, sømning det på plads med en 16 penny søm. Negle det i en vinkel gennem bunden af til Broramme hvor til Broramme møder toppen af væggen. Tilføje den anden bandagist, placere den på layout mærkerne på toppen af væg plader. Vedhæfte denne truss med 16 penny negle, og tilføje 8 fod 2 x 4 tommer boards til toppen af de to spær, binde dem sammen. Tillad 2 x 4 tommer bestyrelser til at hænge forbi de to spær i retning af truss installation. Du vil slide de resterende spær på plads under disse bestyrelser og vedhæfte dem til væg plader. Disse er midlertidige understøtter, som vil binde spær sammen, hvilket gør dem stabile.

•Installer tværs bracing inde truss indramning for at skinne bandagist system. Udvide dem fra bunden af spær og op til toppen af spær i en vinkel. Dette vil støtte spær indtil du vedhæfte krydsfiner; forlade de seler, du har installeret tidligere oven på spær i sted indtil du tillægger øverst krydsfiner. Vedhæfte orkanen bånd til bunden af de spær, hvor de mødes væg plader. Disse stropper vil dække 16 penny negle du indsatte tidligere som midlertidig vedhæftet fil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com