Køkken komfur sikkerhed

July 13

Et komfur er et køkken apparat, det kokke mad ved at udnytte enten gas eller El brændere. Når du bruger køkkenet komfur, er det vigtigt at lytte til sikkerhedsforanstaltninger for at minimere risikoen for skader og forbrændinger. Sikkerhedsforanstaltninger bør fastsættes på plads før brug på grund af komfurets evne til at generere ekstrem varme.

Brandsikring

Da brændeovne bruger ekstreme elvarme eller åbne gas flammer, er det vigtigt at altid forblive i køkkenet Når brændeovnen er tændt. Overvågning mad på komfuret er en vigtigste sikkerhedsforanstaltning, fordi olier og fedtstoffer, der udgør en brandfare, når de udsættes for ekstrem varme. Hvis du skal efterlade køkkenet, slukke ovnen så maden ikke forbliver på sin varmekilde uden opsyn.

Før du tænder på komfur check at der er ingen brændbare elementer i nærheden. Sådanne klud håndklæder, plastbeholdere og papir produkter kunne antændes som varme kilde stigninger.

Brændeovne og børn

Det er farligt for børn at være i umiddelbar nærhed af ovnen, når det er tændt. USA brand Administration hedder det, at forældre bør håndhæve en "barn-fri zone" af tre fødder omkring omkredsen af komfuret. Dette vil mindske et barns muligheder for at modtage forbrændinger fra enhver stovetop eller varm sprøjt olier og fedtstoffer. Aldrig holde et barn samtidig opererer et komfur eller udfører madlavning rutiner. Undervisning børn risikoen for forbrændinger og alvoren af køkkenmaskiner, mens øve strenge opsyn teknikker, kan mindske risikoen for børn, som får forbrændinger eller andre skader fra køkken komfur.

Skoldning og forbrænding

Det kan være nemt at modtage en brænde mens madlavning på et køkken komfur. Brug grydelapper eller grydelapper ved håndtering af varme gryder eller mad kan hjælpe med at reducere risikoen for skoldninger og forbrændinger. For at mindske risikoen for at blive brændt fra spild af enhver væltede pander, bruge ryggen brændere og drej potten håndtag indad.

Tøj

Iført tøj, der minimerer risikoen for brand er afgørende, når du bruger en brændeovn. Når madlavning, bære tætsiddende tøj, der har enten korte eller opsmøgede ærmer. Løsthængende tøj såsom skjorteærmer kan dingle til brændere og antændes. Dinglende smykker kan udgøre en brænde risiko, hvis det kommer i kontakt med en åben flamme eller elektrisk plade.

Rengøring af ovnen

Tørrede fødevarer eller snavs kan antænde hvis tæt nok til den varmekilde. Ved at holde den brændeovn vifte ren, vil du mindske risikoen for modtagelse af skader og forbrændinger samt chancen for at starte en brand. En ren komfur betyder også sundere mad, da det er sværere for din madlavning for at være forurenet med snavs og bakterier.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com