Følgesvend plantning at besejre Spider mider

October 17

Følgesvend plantning at besejre Spider mider

Spider mider er lille skadedyr, der forårsager alvorlige problemer for gartnere og haveplanter. Disse skadedyr æder bladene af planter, svækker sundheden for anlægget vært og forlader det modtagelige for sygdom og andre problemer. Følgesvend plantning hjælper med at reducere spider mite befolkninger uden brug af kemikalier.

Følgesvend plantning

Følgesvend plantning henviser til praksis med at plante en række forskellige typer af planter i tæt nærhed til at tjene mange forskellige formål. Mint planter som catnip og pebermynte hjælpe frastøder skadedyr som bladlus, eksempelvis fordi insekter finder lugten af mint planter ubehagelige og vil undgå de områder, hvor de er plantet. Andre formål af følgesvend plantning omfatter ukrudtsbekæmpelse og anvendelse af visse planter, der hjælpe med at tilføre jorden næringsstoffer.

Blomster til at frastøde Spider mider

Både geranium blomster og morgenfrue planter til at frastøde spider mider. Plantning disse planter hjælper med at holde spider mider fra haven ved at oprette lugte ubehageligt at mider. Plantning kløver og Gyldenris tiltrækker insekter, der vil spise spider mider, ifølge Rex Research. På samme måde, boghvede blomster tiltrække aggressiv hvepse og insekter, der styrer mide populationer, ifølge GH Organics.

Grøntsager til at frastøde Spider mider

Nogle typer af vegetabilske planter også hjælpe med at holde spider mider fra haven. Disse har den ekstra fordel af at give mad til en gartner samt holde haven mere sundt i hele vækstsæsonen. Vegetabilske planter, der frastøder spider mider omfatter sojabønner og hvidløg, samt koriander og persille. Koriander og persille blade kan også bruges til at gøre en flydende spray, der frastøder spider mider, ifølge GH Organics.

Fordele

Følgesvend plantning begrænser behovet for pesticider til at styre befolkningen af spider mider. Pesticider til skade for miljøet ved at tilføje kemikalier til jord, vand og atmosfære. Derudover udvikles insekter som spider mider hurtigt en resistens over for pesticider, kræver stærkere og stærkere anvendelser af kemikalier. Pesticider kan også dræber nyttige insekter. Investere i følgesvend plantning reducerer eller eliminerer behovet for skadelige kemikalier, at holde både miljøet og have stærkere og sundere over tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com