Hvordan til at opbevare og beskytte en konkret våbenhus fra vejr

July 25

Beton slidt over tid, især hvis det er udsat for barske vejr, vand, pletter og afrimnings salte. Selv om du ikke kan beskytte din konkrete våbenhus fra varme og kolde temperaturer, kan du beskytte det mod ugunstige vejrforhold effekter ved forsegling det regelmæssigt. Anvende et konkret sealer forhindrer støv, snavs, is, vand og mug pyntelisterne dens overflade, der holder beton fra at bryde ned og iført for tidligt. Forsegling beton er et simpelt projekt kan du administrere på en eftermiddag.

Instruktioner

•Sweep eller vakuum veranda til Fjern al støv og snavs. Huller fungerer bedst til at fjerne støv fra hjørner og trin, men hvis du kun har adgang til en kost, feje så grundigt som du kan.

•Tag pletter fra beton. Når du anvender sealer, eksisterende pletter vil være forseglet i betonen, så nu er det tid til at fjerne pletter. For fedt pletter, anvende en pasta fremstillet af vand og bagepulver at pletten og lad det sidde i 10 minutter før skrubbe det ud med et krat pensel. For maling pletter, anvende maling fortynder til pletter med en engangs rag og skrubbe malingen tyndere med en stålbørste. Hvis du har skimmelsvamp på verandaen, skal du bruge en højtryksrenser til at fjerne formen helt. Tillad veranda tørre før man går videre til trin 3.

•Mix af konkret sealer med en maling stick til at sikre, at det ikke har adskilt. Ikke ryste den kan for at blande det fordi luftbobler vises i sealer, og luftboblerne kunne blive fanget i sealer, når den anvendes på beton, hvilket resulterer i en kompromitteret segl.

•Applicer sealer på hele overfladen af våbenhuset. Brug en pensel eller paint roller for at anvende sealer. Hvis du har en meget stor veranda, overveje at bruge en maling rulle med filtypenavnet håndtag til at gøre opgaven lettere. Anvend sealer generøst men jævnt.

•Tillad sealer tørre i to timer. Hvis verandaen var meget porøs, eller hvis du forventer meget barske vejr, anvende en mere pels efter to timers tørretid. Ikke gå på den forseglede veranda for fire til seks timer efter du har anvendt slutpuds.

Tips & advarsler

  • Sealer ikke gælde, hvis temperaturen udenfor er mindre end 40 grader Fahrenheit.
  • Gælde ikke sealer på en dag, når regn kan forventes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com