Hvordan til at designe Floating glashylder

October 21

Hvordan til at designe Floating glashylder

Svævende hylder gøre en fantastisk accent til ethvert rum, uanset stil, fordi hylden kan skille sig ud eller blend så meget som du ønsker. De støttende beslag for flydende hylder skjule bag hylden, så det ser ud som om hylden svæver på væggen uden støtte. Svævende hylder kan holde din yndlings indretning, fotografier eller endda bøger, og du kan bruge flydende hylder ethvert sted på væggen hvor du kan bore i en stud.

Instruktioner

•Mark placering på din væg hvor du vil installere, flydende hylder. Bruge en tømrer blyant til at tegne en linje længden af din hylde, så du ved præcis hvor hylden begynder og slutter. Brug en plan for at sikre din linje er lige, og derefter bruge en stud finder og markerer placeringen af studs på væggen. Når du designer flydende hylder, er den bedste måde at få dem til at bo på væggen til at sikre hver hylde i en stud.

•Measure en 2 x 4 længde du ønsker for dit svævende hylde. Klippe det størrelse. Dette board fungerer som understøttende beslaget når du bygger flydende hylder.

•Applicer lim på bagsiden af din støtte beslag bestyrelse. Lim board på væggen i det samme sted som den linje, du har markeret tidligere.

•Hammer et søm ind i midten af støtte beslag bestyrelsen under din floating hylder installation. Justere dit bord op eller ned for at sikre det er niveau.

Uddelingen beslag bestyrelsen at muren ved at bore træ skruer gennem bestyrelsen og i knopperne du markeret tidligere.

•Vælg din foretrukne type af træ når du designe floating glashylder. Skær en øverste stykke og en nederste stykke så hver kører samme længde som din 2 x 4 og er 6 inches dyb. Skær dine to sider 4 inches høj og 6 inches lang, og en front stykke 4 inches høj og samme længde som din øverste og nederste stykke.

•Sæt din stykker sammen til en kasse uden én side. Sikre leddene først med byggeri lim og derefter ved boring skruer i hver fælles.

•Finish din flydende hylder installation ved at skubbe din hylde på i støtte beslag. Bore træ skruer gennem hylden og ind i den understøttende beslag til at sikre hylde på væggen.

•Fastsætte Svævende hylder ved hjælp af maling eller pletten til at gøre din svævende hylde matche din indretning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com