Hvordan man kan beregne elektriske kredsløb belastninger

October 22

Hvordan man kan beregne elektriske kredsløb belastninger

Alle elektriske kredsløb er en belastning grænse, som er den maksimale belastning, det kan håndtere sikkert uden overophedning. Afbrydere i en hovedafbryderen panel er designet til at hjælpe med at forhindre et kredsløb fra overophedning ved at begrænse mængden af strøm, der er tilladt at flyde gennem dette kredsløb. Beregning af belastningen på et kredsløb er en god indikator for, om et nyt kredsløb skal tilføjes, eller hvis nogle apparater skal flyttes til andre kredsløb.

Instruktioner

•Locate kredsløb som du vil beregne kredsløbet indlæse. Tage breaker størrelse og formere det med nominel spænding. F.eks. et 20 amp breaker, der opererer på 120 volt har en maksimal belastning på 2400 watt. Den National Electric Code anbefaler, at et kredsløb ikke kan indlæses mere end 80 procent af den maksimale kapacitet.

•Calculate den anbefalede maksimum. Multiplicere breaker maksimale kapacitet med 80 procent. Dette svarer til 2400 watt gange 80 procent eller 1920 watt.

•Locate alle apparater og anordninger, der er forbundet med dette kredsløb. Kontroller hver enhed for hvor mange watt det bruger. Nedskrive effekten af hver enhed. Hvis watt ikke er givet, multipliceres spændingen af enheden med mængden strøm den bruger til at få effekt i watt.

•Tilføj watt af alle disse enheder sammen for at få den totale belastning på kredsløbet. Tage den samlede belastning og dividere det med det anbefalede maksimale last at få procent. For eksempel, hvis de samlede masser tilføje op til 800 watt, og dette er et 20 amp kredsløb er derefter belastning skik 800 watt divideret med 1920 watt, hvilket svarer til 0.416 eller 42 procent. Det betyder, at dette kredsløb opererer på 42 procent af dens anbefalede maksimale belastning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com