Sådan bruger du plastik gafler

October 24

Plastik gafler er et alternativ til traditionelle metal redskaber og kan bruges i mange forskellige situationer. Hvis du bruger plastik gafler, kan du enten genbruge eller vask dem til genbrug, tage dem på skovture og bilture i stedet for at bekymre sig om at miste en af dine brikker af formelle bestik og endda finde andre husstand bruger for dem. Måske kan bedst af alt, du købe plastik gafler til en lav pris på købmand eller dollar butikker.

Instruktioner

•Hold plastik gafler i dit hjem til at bruge i flere forskellige situationer. Spise med en plastik gaffel måske ikke være så behageligt som ved hjælp af en metal gaffel, men at have plastic gafler i hjemmet har fordele. Plastik gafler er sikrere for børn at spise med end metal ones. Hvis du holder en baggård grill eller hosting en funktion med mange gæster, kan ved hjælp af plast bestik være mere praktisk fordi du ikke måske har nok metal gafler for dine gæster.

•Eat med plastik gafler og øvrige bestik, når ikke du er hjemme, fordi de kan kasseres i skrald eller genanvendelse bin og miste dem er ikke en big deal. Tage plastik gafler på skovture og bilture, og bruge dem under udendørs spise, hvis det ønskes. Fordi plastik gafler sælges i en række forskellige farver, kan du bruge dem til at sætte fut i en havefest. Hvis du har en fjerdedel af juli grill, for eksempel, sætte røde, gafler hvide og blå plastik for dine gæster.

•Wash plastic gafler i hånden efter brug. Som hovedregel, ikke sætte plastik gafler i opvaskemaskine, fordi maskinens varm temperatur kan smelte plastic. Vask hver gaffel med varmt, sæbevand vand og lad det tørre. For at sikre, at alle bakterier er fjernet, kan du nyde hver gaffel i blegemiddel før vask det. Hvis det er muligt, vask hver gaffel kun et par gange før genanvendelse. På grund af plasten, kan mad smag eller bakterier blive absorberet i plast over tid, at gaffel uhygiejniske.

•Recycle plastic gafler efter de har været brugt i stedet for at sætte dem i dit skrald. Du kan gøre din del for at hjælpe planeten ved at genanvende plastik gafler, efter du har brugt dem. På denne måde bliver plast smeltet på et genvindingsanlæg og bruges mod en anden vare.

•Find andre praktiske husstand ansøgninger om plastik gafler efter de har været brugt. Genbruge indstillinger omfatter brug af dem som håndværk materiale til dit barn, at give dem til dit barn at spille "hus" med eller mærkning dem i permanent markør og stikker dem i din have til at markere rækkerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com