Sådan størrelse UV lys til damme

October 24

Damme er et konstant behov for vedligeholdelse at holde alger fra overtagelsen. Alger vokser bedst på varme, solrige, åbent vand damme. Installere en ultraviolet (UV) lys kan hjælpe med at fjerne nogle Dam alger problemer. UV-lys nedbryder de mikroskopiske cellevægge af alger, som tvinger det til at klumpe sammen i større grupperinger. Når alger begynder at samle i klumper, kan et godt filter strø det ud mere effektivt. Lyset letter processen. Men, du absolut ønsker at vælge en UV lys med en høj nok watt for din Dam størrelse.

Instruktioner

•Optag den daglige tilførsel af solen din Dam modtager. Detalje om det er fuld sol rammer vandet, eller hvis der er planter, Dam eller andre funktioner, delvist afskærmning vand fra solen.

•Estimate fisk indholdet af dammen. Liste over ca, hvor mange af hver slags fisk lever i dammen. Bemærk, hvilken slags fisk du har placeret i dammen og hvor længe disse fisk har været i systemet. Jo længere fiskene har været til stede og jo større de er, de flere næringsstoffer for alger de producerer med deres affald.

•Look på gallon kapacitet af UV-lys og Sammenlign det med størrelsen af din dam. Lav effekt og lavt flowkapacitet vil ikke udrette, hvad du håber på, selv i en lille dam. Hvis din Dam størrelse falder mellem to modeller, skal du vælge den større model.

•Vælg en UV lys effekt, der anslår op, ikke ned. Hvis din dam er meget solbeskinnede, fuld af fisk og generelt akkumulerer store ugentlige mængder af alger, vælge en højere watt UV lys til at udføre algerne udrensning. Flere faktorer, der påvirker de alger-producerende næringsstoffer af en dam, skal jo højere din UV afklaring lys være for effektiv udrensning.

•Rengør eller skyl filteret hver uge for at holde alger fjernelse på sin højeste kapacitet. Da det bliver filtreret i større klumper, filteret vil tilstoppe hurtigere og kræver mere rengøring i første omgang at arbejde mest effektivt med UV-lys.

Tips & advarsler

  • Kig på flere mærker at sammenligne UV lys watt og gallon af flow før du køber en UV-lys.
  • Pas på, at vandet løber på en konsekvent hastighed gennem UV afklarende enhed som en flow for hurtigt eller for langsomt kan hindre UV ydeevne.
  • UV lys er ikke erstatninger for Dam filtre til at rense din Dam effektivt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com